18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βίντεο: Ύβρις ΜΑΤατζήδων στη μνήμη Γρηγορόπουλου. Πήραν τα λουλούδια από το μνημείο του και άρχισαν να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλον

Πρόσφατα

Από το πρωί είναι δρακόντεια τα μέτρα στο κέντρο της Αθήνας, με χιλιάδες αστυνομικούς – υγειονομική βόμβα, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Μάλιστα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους πολίτες να προσεγγίσουν το μνημείο της δολοφονίας στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που κατάφεραν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε άδικα πριν από 12 χρόνια.

Αλγεινή εντύπωση, πέραν της αστυνομοτρομοκρατούμενης Αθήνας, κάνει κι ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου: δείχνει αστυνομικούς να έχουν πάρει λουλούδια από το σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο.


Σχετική ανάρτηση | Επέτειος δολοφονίας Γρηγόροπουλου: Αστυνομία «υγειονομική βόμβα» παντού. Δεκάδες προσαγωγές αγωνιστών, αγωνιστριών. Απαγόρευσαν στο γυμνασιάρχη του την πρόσβαση

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις