16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πέτσας: Μαζί με τα Δημοτικά, θα ανοίξουν Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί

Πρόσφατα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην καθημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Πέμπτης (21/5) ανακοίνωσε ότι μαζί με τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν και οι παιδικοί, αλλά και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Πρόσθεσε δε, πως αυτό θα συμβεί εφόσον ληφθεί η σχετική απόφαση για τα δημοτικά σχολεία, για την οποία αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες.

Χαρδαλιάς

Το απόγευμα της Πέμπτης, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, είπε πως τη Δευτέρα θα ανακοινωθούν και οι αποφάσεις της κυβέρνησης «για το αν θα ανοίξουν και πως θα ανοίξουν τα Δημοτικά σχολεία, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί από την 1η Ιουνίου». Σημείωσε πως η εμπειρία από το άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων ήταν θετική και τα πράγματα κύλισαν ομαλά.

Επίσης συμφωνήθηκε να ανοίξουν τα κέντρα διημέρευσης ημερήσιας φροντίδας για ΑμΕΑ και τα ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, από την ερχόμενη εβδομάδα. Τα ΚΔΑΠ, οι παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ακολουθήσουν την εξέλιξη των δημοτικών σχολείων εφόσον αυτά ανοίξουν αρχές Ιουνίου. Επί του θέματος θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες όπως και για τις κρατικές και ιδιωτικές κατασκηνώσεις.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις