8.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Παρέμβαση Ανυπότακτων Συνταξιούχων ΟΤΕ στις Εκλογές του ΠΣΣ-ΟΤΕ (21-25/11)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Από τις 21 έως 25 Νοεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές στον Πανελλήνιο Σύλλογο Συνταξιούχων Ομίλου ΟΤΕ.

Στις εκλογές αυτές διεκδικούμε με τη δική σας στήριξη να αποκτήσουμε έκφραση και να επηρεάσουμε τις αποφάσεις σε ένα σύλλογο που για πολλά χρόνια ήταν και συνεχίζει να είναι πεδίο άγονων και ζημιογόνων αντιπαραθέσεων, προσφυγών στα δικαστήρια για τη νομή της συνδικαλιστικής εξουσίας και πρακτικών που τον καθιστούν αδύναμο στη διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Εν ενεργεία μας γνωρίσατε στους αγώνες κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΤΕ, για ικανοποιητικές συλλογικές συμβάσεις, για καλύτερες συνθήκες δουλειάς.

Είμαστε αυτοί που εναντιώθηκαν με συνέπεια σε όλες τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε αυτοί που δίνουμε το παρόν σε όλες τις μάχες για ένα δημόσιο καθολικό αναδιανεμητικό ασφαλιστικό σύστημα, για δωρεάν πρόσβαση σε αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας, για την αξιοπρέπεια των απόμαχων της δουλειάς.

θέλουμε ένα σύλλογο που θα στέκεται απέναντι στις επιδιώξεις για ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού μας, για συρρίκνωση των συντάξεων και των υπηρεσιών υγείας.

Οραματιζόμαστε ένα σύλλογο που θα εκφράσει κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο που  αντιλαμβάνεται ότι ο αγώνας μας και όχι οι δημόσιες σχέσεις, θα φέρουν αποτελέσματα. Ένα σύλλογο που δεν θα είναι παροπλισμένος και που το μέλημά του δεν θα είναι οι κάθε λογής προσωπικές και παραταξιακές φιλοδοξίες αλλά τα συμφέροντα των μελών του.

Εκτός από την αυτοπρόσωπη παρουσία οι εκλογές αυτές θα διεξαχθούν και ηλεκτρονικά. Ο νόμος Χατζηδάκη είναι απαράδεκτος στο σύνολό του και μέσα στα άλλα επέβαλλε και την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογικές διαδικασίες. Η ρύθμιση αυτή, αφήνει ορθάνοιχτες πόρτες για νοθεία και πρέπει να καταργηθεί.

Το πρόβλημα μεγεθύνεται μετά την απόφαση της ηγεσίας του συλλόγου να χρησιμοποιηθεί για την ηλεκτρονική ψηφοφορία το κινητό τηλέφωνο του κάθε συναδέλφου, χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει διαδικασία ταυτοποίησης και αντιστοίχισης μεταξύ κινητού τηλεφώνου και κατόχου του τηλεφωνικού αριθμού. Ταυτόχρονα στην ηγεσία του ΠΣΣ-ΟΤΕ αρνούνται να χορηγήσουν και σε μας το αντίστοιχο μητρώο που οι ίδιοι κατέχουν. Η άρνησή τους να μας δοθεί η  δυνατότητα ελέγχου της διαδικασίας, της οποίας το κινητό τηλέφωνο είναι αναπόσπαστο τμήμα, μόνο ως πρόθεση  για νοθεία μπορεί να εκληφθεί.

Οι σχετικές οδηγίες της ψηφοφορίας υπάρχουν στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας. Εμείς αρκούμαστε να επισημάνουμε ότι η ηλεκτρονική ψηφοφορία θα γίνει από 21 έως 22 Νοεμβρίου και με φυσική παρουσία την οποία προκρίνουμε και ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους να πάρουν μέρος, οι εκλογές θα γίνουν από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο περιφερειακό τμήμα Αθηνών (Αττική, Βοιωτία και Εύβοια), 24 έως 25 Νοεμβρίου στα περιφερειακά τμήματα Θεσσαλονίκης, Ηρακλείου, Πατρών, Ηπείρου, Τριπόλεως, Μεσολογγίου, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας, Λάρισας, Θράκης και Λαμίας και 25 Νοεμβρίου στα περιφερειακά τμήματα Βέροιας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Κέρκυρας, Βορείου Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Σερρών, Χανίων και Κυκλάδων.

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο που βλέπει τον εαυτό του κοντά  στις δικές μας θέσεις και διεκδικήσεις και θέλει να βγει ο σύλλογος από την απραξία να επικοινωνήσει μαζί μας, να συμμετάσχει στις εκλογές  και να στηρίξει το ψηφοδέλτιό μας.

Το Ψηφοδέλτιό μας

Tο ψηφοδέλτιο των «Ανυπότακτων Συνταξιούχων ΟΤΕ» για τις εκλογές του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν από 21 έως 25 Νοεμβρίου

Το ψηφοδέλτιο φιλοδοξεί να εκφράσει την αγωνία μας για την πορεία του συλλόγου, για το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης, για το αύριο της υγειονομικής μας περίθαλψης, για το κόστος ζωής και την ακρίβεια,  για την αξιοπρέπεια των απόμαχων της δουλειάς.

Υποψήφιοι για το κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο (Εκτελεστική Επιτροπή)

A/A Επώνυμο Όνομα Όνομα πατρός
1 Ανδρονικίδης Γεώργιος Ευστάθιος
2 Ανδρονικίδης Παναγιώτης Λάζαρος
3 Αντωνίου Θεόδωρος Παναγιώτης
4 Βαρότσης Παναγιώτης Στέφανος
5 Βατίστας Δημήτριος Αντώνιος
6 Δούκας Γιάννης Αλέξανδρος
7 Ζηκίδη Αντιγόνη Τιμολέων
8 Καρατζούνη Καλλιόπη (Πόπη) Ιωάννης
9 Κατσάτος Δημήτριος Γεώργιος
10 Κομποθανάσης Στέφανος Νέστωρας
11 Λάμπρου Αθανάσιος Χαράλαμπος
12 Μπαρδάκας Γεώργιος Ευάγγελος
13 Μπούτσης Νίκος Χρήστος
14 Παναγιώτου Πάρις (Παρίσης) Περικλής-Ιωάννης
15 Παπαιωάννου Νικήτας Ανδρέας
16 Ραπανάκης Μανώλης Θεμιστοκλής
17 Σιαχάμης Ηλίας Νικόλαος
18 Τσιρώνης Κώστας Παναγιώτης
19 Υπερηφανίδου Παρασκευή (Βιβή) Αντώνιος
20 Φυσελιάς Γρηγόριος Άγγελος
21 Ψαρρός Ιωάννης Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα