ΑΡΕΝ, Πρωτοβουλία ΠΕ: Όλοι στους δρόμους. Σύνταγμα, Τετάρτη 28 Ιούλη, στις 6μμ.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές συνεχίζουν τον αγώνα για την ανατροπή του νομοσχεδίου.

Η κυβέρνηση, κατακαλόκαιρο όπως συμβαίνει συνήθως τα τελευταία χρόνια, με τα σχολεία κλειστά, φέρνει για ψήφιση ένα νομοσχέδιο κατεδάφισης του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης. Ένα νομοσχέδιο που μετατρέπει κάθε σχολική μονάδα σε Α.Ε., που θα λειτουργεί με όρους σούπερ μάρκετ, που θα ψάχνει χορηγούς και πόρους, που θα είναι ένα πεδίο που θα το λυμαίνονται τα ιδιωτικά συμφέροντα.

Ένα σχολείο ιδεολογικής συμμόρφωσης και πειθαναγκασμού για τους εκπαιδευτικούς. Ένα σχολείο στο οποίο αν κάποιος/α σεβόμενος/η τον εαυτό του/της θελήσει να υπερασπιστεί τον αυτοσεβασμό του/της και δεν μετατραπεί σε «κύμβαλο αλαλάζον» , θλιβερό χειροκροτητή του χυδαίου αφηγήματός τους, θα στερείται τον μισθό του, το ψωμί του!

Όλοι θα βροντοφωνάξουν ΟΧΙ, την Τετάρτη 28/7 , στις 6:00 μ.μ. στο Σύνταγμα. Ποτέ κανένας νόμος δεν πέρασε και κυρίως δεν εφαρμόστηκε στην πράξη, χωρίς τη συναίνεση εκείνων που καθημερινά αναπνέουν την κιμωλία.

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ Ν/Σ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ!