Συμμετοχή της Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Συνταξιούχων Αερομεταφορών στη συγκέντρωση της Πέμπτης 4 Οκτώβρη

Και ώρα 10πμ., στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως

Το μεγάλο θέμα της περικοπής της προσωπικής διαφοράς στις συντάξεις, με βάση τις προβλέψεις  του νόμου Κατρούγκαλου , βρίσκεται με μεγάλη ένταση στη  επικαιρότητα.

Και αυτό γιατί η κυβέρνηση για πολιτικούς και εκλογικούς λόγους προσπαθεί να δείξει ότι πρόθεση της είναι η μη περικοπή της και ότι για αυτό διαπραγματεύεται «σκληρά » με τους δανειστές.

Διαπραγματεύεται τόσο «σκληρά» ώστε δεν έχει το θάρρος να εμφανίσει αυτή τη πρόθεση στο σχέδιο προϋπολογισμού που κατέθεσε για έγκριση στους δανειστές, αλλά κατέθεσε ένα σχέδιο με δύο εκδοχές. Μία με τις περικοπές και μία χωρίς αυτές. Διαλέξτε κύριοι δανειστές και πάρτε!!!!!

Δεν έχει το θάρρος να δηλώσει ότι η μη περικοπή σημαίνει και κατάργηση της σχετικής προβλέψεις του νόμου, αλλά και κατάργησης όλου του αντισφαλιστικού οπλοστασίου που έχουν επιβάλει μέσα από τα μνημόνια. Τόσο θάρρος πιά!!!!!

Είναι φανερό ότι το θέμα της περικοπής , αλλά και οι συνεχείς αγώνες και κινητοποιήσεις των συνταξιούχων, ασκούν τεράστια πολιτική πίεση στη κυβέρνηση, που σκέπτεται τις πολιτικές και εκλογικές επιπτώσεις που θα έχει στους σχεδιασμούς της.

Και αυτή η πίεση μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη με την ένταση των κινητοποιήσεων, ώστε να γίνει πράξη η μη περικοπή, που θα αποτελέσει μια πρώτη νίκη των συνταξιούχων αλλά και όλου του λαού, που κεντρικός τους στόχος είναι η ανατροπή όλων των αντιασφαλιστικών νόμων και των μνημονίων.

Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, καλεί τους συναδέλφους σε μαζική παρουσία στη συγκέντρωση που έχει καλέσει το συντονιστικό των συνταξιουχικών οργανώσεων, την Πέμπτη 4 Οκτώβρη και ώρα 10.00 στη πλατεία Εθνικής Αντίστασης [πρώην Κοτζιά].

Σημείο συνάντησης της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στη διασταύρωση της οδού Αθηνάς και Ευπόλιδος.