ΣΥΠΑ: Υλοποίηση της απόφασης για την απεργία – αποχή από την «αξιολόγηση»

Ανακοίνωση Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής

aksiologosi-skitsoaxiologisi1

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι… Η κυβέρνηση επιμένει στο προχώρημα των διαδικασιών της αξιολόγησης. Με νέα εγκύκλιο το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης δίνει νέες προθεσμίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Η ομόφωνη απόφασή μας όπως αυτή διατυπώθηκε στο από 24-3-2017 έγγραφό μας (αρ. πρωτ. 49) είναι ισχυρή και αποτυπώνει την επιχειρηματολογία μας και την θέλησή μας να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην ΑΠΟΧΗ από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους να δίνουν «bonus» μισθολογικά κλιμάκια σε όποιο εργαζόμενο θέλουν. Να πληρωνόμαστε διαφορετικά εργαζόμενοι στο ίδιο γραφείο, με τα ίδια προσόντα και την ίδια προϋπηρεσία.

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση, στους Περιφερειάρχες και τους Δημάρχους να προωθούν μισθολογικά και βαθμολογικά όποιον εργαζόμενο θέλουν, «βαφτίζοντας» όποιες θέσεις εργασίας θέλουν ως ιδιαίτερης σημασίας!!!

Απέχουμε από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, γιατί δεν θέλουμε να συνυπογράψουμε την απόλυση κανενός συναδέλφου.

Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, αύριο θα είναι αργά… Αν δεν αντιδράσουμε θα έχουμε συμβάλλει στον διαχωρισμό και την διάσπαση των εργαζομένων, στις ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Έχουμε την πείρα, από την ακύρωση στη πράξη της αξιολόγησης Μητσοτάκη.

Μπορούμε και τώρα να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε με τη δράση μας για να μπλοκάρουμε την αξιολόγηση του νόμου Βερναρδάκη.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΗΣ
Με μαζικές διαδικασίες και συλλογικό αγώνα
προχωράμε απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική
Print Friendly, PDF & Email