Καθαρίστριες: Δεν πήγαμε διακοπές, κ. Χαρδούβελη – Θα μας έχετε συνέχεια μπροστά σας

katharistries-118imeres

katharistries-118imeresΟι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, όπως αναφέρεται εξάλλου και στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξεδόθη την 1η Σεπτεμβρίου από το Συντονιστικό τους όργανο, δεν πήγαν διακοπές και παραμένουν για 118η ημέρα στις επάλξεις του αγώνα, στην κατασκήνωση επί της Καραγιώργη Σερβίας.

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, θα βρεθούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθήνας για να συμπαρασταθούν στις τρεις συναδέλφισσές τους, που καλούνται να καταθέσουν για βαριές κατηγορίες εναντίον τους, ενώ αναμένουν το δικαστήριο για την υπόθεσή τους, στις 23 Σεπτεμβρίου.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλό χειμώνα κ. Χαρδούβελη.

Ούτε μια μέρα του καλοκαιριού οι καθαρίστριες δεν απουσιάσαμε από το υπουργείο Οικονομικών διεκδικώντας αμετακίνητα να πάρουμε πίσω τις δουλειές μας.

Δεν πήγαμε διακοπές. Αντίθετα ως δώρο καλοκαιριού μας δώσατε βίαιες αστυνομικές επιθέσεις, τις πρώτες απολύσεις και κλήσεις από την αστυνομία.

Θα τα αντιμετωπίσουμε και αυτά, όπως σταθερά πράττουμε έναν ολόκληρο χρόνο.

Οι καθαρίστριες συνεχίζουμε τον αγώνα μας και τη νέα περίοδο εν όψει του δικαστηρίου στις 23 Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου και στις 6 μ.μ. θα είμαστε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθήνας (Λ. Αλεξάνδρας 173 – Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι») για να συμπαρασταθούμε στις τρεις συναδέλφισσές μας, που καλούνται να καταθέσουν για βαριές κατηγορίες εναντίον τους.

Πρόκειται για την ειρηνική διαμαρτυρία, που πραγματοποιήσαμε στις 10 Ιουλίου στο Υπουργείο Οικονομίας και ήρθαμε αντιμέτωπες – για μια ακόμα φορά – με την αστυνομική καταστολή. Και σήμερα αγωνιζόμενες καθαρίστριες καλούνται ν’ απολογηθούν για «εξύβριση κατά συρροή», «απόπειρα διατάραξης οικιακής ειρήνης σε χώρο δημόσιων υπηρεσιών από κοινού» και άκουσον – άκουσον «πρόκληση σωματικών βλαβών σε αστυνομικό όργανο».

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει
Ο αγώνας των καθαριστριών θα νικήσει