Δεν «τσιμπάμε» από τις τακτικές αποπροσανατολισμού των λαγόκαρδων χρυσαυγιτών

Στην αρχή, βγήκε ο αντ’ αυτού του γραμματέα της «Χρυσής Αυγής» Νίκου Μιχαλολιάκου -που έχει «χάσει» τη μπάλα κάτω από τα πόδια του-, ο Ηλίας Κασιδιάρης, και άρχισε να εκτοξεύει απειλές και ύβρεις κατά των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης, λέγοντας πως θα καταθέσει μηνύσεις για παραπληροφόρηση, όσον αφορά στο «θεάρεστο έργο» της «Χρυσής Αυγής».

Μετά, και με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις που υπάρχουν σε επίπεδο Δικαιοσύνης για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος, άρχισε να διαρρέεται η πληροφορία πως οι 18 βουλευτές της «Χρυσής Αυγής» θα παραιτηθούν, μαζί με τους επιλαχόντες, προκειμένου να προκαλέσουν επαναληπτικές εκλογές στις περιφέρειες στις οποίες έχουν εκλεγεί.

Ψέματα! Η κίνηση απελπισίας που κάνει το φασιστικό κόμμα της «Χρυσής Αυγής», προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις έρευνες που διεξάγονται για την οργανωμένη, παραστρατιωτική εγκληματική της δράση και να «δείξει» πως αδίκως της επιτίθενται, δεν «πιάνει».

Είναι τακτισμός της «Χρυσής Αυγής». Το πρόβλημα δεν είναι τεχνικής φύσεως, δηλαδή να φύγουν οι συγκεκριμένοι βουλευτές και να γίνουν εκλογές στις συγκεκριμένες περιφέρειες. Το μείζον είναι να δοθεί πολιτική απάντηση στο φασιστικό και εγκληματικό «κόμμα» της «Χρυσής Αυγής».

Κανείς δεν πιστεύει πως θα παραιτηθούν οι βουλευτές της. Ακόμα και αν πάρουν… πιστοποιητικά υγείας από τον ψυχιάτρό τους στο Δαφνί, Κώστα Παρασχάκη*, κανείς δεν θα την πιστέψει. Ουδείς θα της τείνει… χείρα φιλίας!

Γιατί, όπως είπε και ο μητροπολίτης Σιατίστης Παύλος, σε αντίθεση με το θαυμαστή του ναζιστικού κόμματος μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου, «ο ναζισμός δεν έχει φίλους, έχει μόνον θύματα».

Άλλωστε, και πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ήταν να ψηφιστούν τα επώδυνα μέτρα του μνημονίου 3 για τους έλληνες πολίτες, δεν έβγαλαν από τα «συρτάρια» τους το σενάριο της ομαδικής τους παραίτησης, προκειμένου να δείξουν ότι είναι αντισυστημικό και αντιμνημονιακό κόμμα, ώστε να καρπωθούν… ψηφουλάκια; Παραιτήθηκαν; Όχι!

Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, ελληνική κοινωνία, μετανάστες, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι απάνθρωπες και δολοφονικές επιδρομές των χρυσαυγιτών κατά του συνδικαλιστικού κινήματος, των συλλογικότητων, των αγωνιστών, των αριστερών, των μεταναστών έχουν έναν και μόνο στόχο: να σπείρουν το φόβο και τον τρόμο, ώστε να εμποδίσουν την αγωνιστική αντίσταση του λαού, να αποτρέψουν την πολιτική ανατροπή, που όλο και πιο δυναμικά διεκδικούν οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός.

Το μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» με ψεύτικες αντιμνημονιακές κορόνες κοροϊδεύει τους απελπισμένους από την οικονομική και κοινωνική καταστροφή εργαζόμενους, παίζει με το δράμα των ανέργων και επιδιώκει, να αλιεύσει την ανοχή τους και τη στήριξή τους στα βρόμικα σχέδιά της.

«Ωτακουστής»

 

* Έδωσε -σύμφωνα με καταγγελίες- πιστοποιητικά υγείας σε τέσσερις εν ενεργεία χρυσαυγίτες βουλευτές καθώς και σε έναν πρώην για να πάρουν άδεια οπλοφορίας, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι εκδίδει με χαρακτηριστική ευκολία σε χρυσαυγίτες βεβαιώσεις για κατάθλιψη προκειμένου να παίρνουν αναβολές από δικαστήρια. Για το ζήτημα, διενεργείται ΕΔΕ από το υπουργείο Υγείας.