ΚΕΠΕΑ: Πληροφοριακά γραφεία για εργασία, ασφάλιση και θέσεις εργασίας, σε όλη τη χώρα

Το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της ΓΣΕΕ (ΚΕΠΕΑ/ΓΣΕΕ), σε συνεργασία με τα Εργατικά Κέντρα, την Νομαρχιακή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση όλης της χώρας, δημιουργεί Περιφερειακά Γραφεία Πληροφόρησης στόχος των οποίων είναι η ενημέρωση των εργαζομένων για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα και των ανέργων για θέσεις εργασίας, προκηρύξεις, σεμινάρια κατάρτισης και προγράμματα απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο.

Μέσω ενός σύγχρονου διαδικτυακού κόμβου που δημιουργήσαμε οι άνεργοι μπορούν να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους και αντίστοιχα οι εργοδότες να αναζητήσουν προσωπικό που χρειάζεται η επιχείρησή τους, με διαφάνεια, αμεσότητα και αξιοκρατία. Το κάθε Περιφερειακό Γραφείο συνεργάζεται και υποστηρίζεται από το ΚΕ.Π.Ε.Α. μέσω ενός δυναμικού on line συστήματος, που δίνει την δυνατότητα της άμεσης και της έγκυρης πληροφόρησης.

Ήδη λειτουργούν επτά Περιφερειακά Γραφεία στη Νομαρχία Χίου, στο Δήμο Αργυρούπολης, στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, στο Εργατικό Κέντρο Ν. Φλώρινας, στο Δήμο Χαλανδρίου, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης και στο Δήμο Ζωγράφου, όπου μπορούν οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι να απευθύνονται να ενημερωθούν για τα θέματα που τους απασχολούν.

Πατήστε ΕΔΩ, για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του ΚΕΠΕΑ, όπου μπορείτε να δείτε περισσότερα στοιχεία για την λειτουργία του κάθε Γραφείου, όπως δραστηριότητες, προκηρύξεις, θέσεις εργασίας, νέα, ανακοινώσεις κτλ.