Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ – ΟΤΑ

Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τις καταλήψεις σε γραφεία προσωπικού, δημαρχεία και δημοτικά κτήρια έως και αύριο Τρίτη, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας των υπαλλήλων.

Από την ΠΟΕ – ΟΤΑ αποφασίστηκε για αύριο τετράωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 για την απογευματινή βάρδια.

Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:30 στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, και πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τετράωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης. Στις 12 το μεσημέρι θα ακολουθήσει συγκέντρωση συμπαράστασης στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τους τρεις συλληφθέντες εργαζομένους.

«Είμαστε αποφασισμένοι και ενωμένοι να μην αφήσουμε καμία απόλυση να πραγματοποιηθεί. Κανένας εκβιασμός και κανένας μηχανισμός καταστολής τώρα πλέον δεν μας φοβίζει… Τώρα αυτοί μας φοβούνται», σημειώνει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Νέα 24ωρη απεργία στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Σε νέα εικοσιτετράωρη απεργία προχωρούν σήμερα, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι οποίοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις από τις 14 Νοεμβρίου, συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους τους που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Αναδημοσίευση από ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, 26-11-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων, που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση.