Χωρίς μετρό και ΗΣΑΠ την Παρασκευή

Χωρίς εξυπηρέτηση από το μετρό και τον ΗΣΑΠ θα είναι την Παρασκευή οι κάτοικοι των Αθηνών, λόγω 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

«Η χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την κατάργηση της συμμετοχής του Δημοσίου σε στρατηγικού χαρακτήρα ΔΕΚΟ και όχι μόνο, άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο των ιδιωτικοποιήσεων, προς όφελος των μεγαλοεπενδυτών.

Η εύθραυστη κυβερνητική συνοχή, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως δικαιώνονται για άλλη μια φορά όσοι έχουν την πεποίθηση ότι η ύφεση δε θα σταματήσει, ακόμα και αν εκχωρηθεί στους ιδιώτες το κάθε τι που έχει σχέση με το ελληνικό κράτος.

Επιπλέον, κατατέθηκαν στην ουσία ο προϋπολογισμός και τα επίπονα – σκληρά μέτρα που θα πλήξουν όλους τους παραγωγικούς τομείς, καθώς και τους άνεργους και τους συνταξιούχους.

Τέλος, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εφαρμόζοντας τις «άνωθεν» εντολές, προβαίνει σε υλοποίηση »διοικητικών πράξεων» που θίγουν και προσβάλλουν τους εργαζόμενους σε αυτή.

Για τους λόγους αυτούς στα πλαίσια της υλοποίησης της από 1/10/2012 απόφασης του συντονιστικού οργάνου των Σωματείων, το Σ.Η.Ε.Κ. πραγματοποιεί 24ωρη Απεργία, την Παρασκευή 2/11/2012.

Ετσι, οι Γραμμές 1, 2 & 3 της ΣΤΑ.ΣΥ. (Μετρό – Ηλεκτρικός) αύριο δε θα λειτουργήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Πηγή: tvxs.gr, 1-11-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση των αναγνωστών και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων, που εκφράζονται από την Αυτόνομη Παρέμβαση.