14.5 C
Athens
Τρίτη, 18 Μαρτίου, 2025

Το ΕΚΠΑ συνεργάζεται με δολοφόνους

Πρόσφατα

«Την ίδια ώρα που συντελείται γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ, ο κοσμήτορας της ΣΘΕ κύριος Εμμανουήλ συμμετέχει σε ημερίδα με την εταιρεία Lockheed Martin, εταιρεία με όπλα σε άμεση συνεργασία με το Ισραήλ», καταγγέλλει η Attack στα ΑΕΙ.

Σημειώνοντας πως η εταιρεία αυτή «είναι η μεγαλύτερη παραγωγός όπλων παγκοσμίως και συνεργάζεται άμεσα με την αμερικάνικη πολεμική αεροπορία και δίνει F35 και όπλα στο Ισραήλ από το 1970», διευκρινίζει: «Το ΕΚΠΑ και συγκεκριμένα τα τμήματα ΦΥΣΙΚΟΥ και ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ και ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ συνεργάζονται άμεσα με την συγκεκριμένη εταιρεία μέσω μεταπτυχιακών προγραμμάτων».

Δράση των σχημάτων Attack της ΦΜΣ στην Κοσμητεία της ΣΘΕ ΕΚΠΑ

Η Attack στα ΑΕΙ, αλληλέγγυα «με την Παλαιστίνη για όλους τους λόγους του κόσμου», απαιτεί «κάτω τα χέρια από τη Ράφα», «λευτεριά στην Παλαιστίνη» και «να σταματήσει τώρα η συνεργασία του ΕΚΠΑ με τη Lockheed Martin». Αιτήματα που εντάσσονται στον πρωτόγνωρο φοιτητικό ξεσηκωμό κατά της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού σε πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη, την απάντησή τους απέναντι στο έγκλημα στη Γάζα: τη φοιτητική «ιντιφάντα» που έφτασε και στη χώρα μας και επιχείρησε σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ να ανακόψει με την εισβολή της αστυνομίας στην υπό κατάληψη Νομική Αθηνών και την προσαγωγή φοιτητών και φοιτητριών στη ΓΑΔΑ.

Επιπλέον, καλεί την Τετάρτη 15 Μάη, στις 2μμ., στον Ίππαρχο, «σε γενική Συνέλευση του φοιτητικού μας συλλόγου», και στις 7μμ., στο πάρκο Ελευθερίας, «στην κινητοποίηση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό».

Τέλος, παραθέτει ένα λινκ (πατήστε εδώ), που «δείχνει τις φωτογραφίες του κοσμήτορα της ΣΘΕ στην συγκεκριμένη ημερίδα να χαμογελάει δίπλα στους δολοφόνους».

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις