21.4 C
Athens
Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Δολοφονία στο «Blue Horizon»: Νέα προθεσμία για να απολογηθούν την Κυριακή (10/9) έλαβαν τα τέσσερα μέλη του πληρώματος

Πρόσφατα

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 9 και μισή, αύριο Κυριακή 10 Σεπτέμβρη, ημέρα κατά την οποία λήγει και το πενθήμερο της προσωρινής κράτησής τους, πήραν από την Εισαγγελία Πειραιά τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη. 

Σήμερα στην Εισαγγελία οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες, καθώς ο ένας εκ των κατηγορουμένων -ο υποπλοίαρχος– αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απολογία του αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι στην Εισαγγελία έχει παραδοθεί και το πόρισμα της Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης που είχε διατάξει ο υπουργός Ναυτιλίας, Μ. Βαρβιτσιώτης, για τη διερεύνηση των ευθυνών του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά αναφορικά με το τραγικό περιστατικό.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις