25.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Εκλογική συνεργασία Αριστερής Κίνησης Περιστερίου με Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία και ανένταχτους/ες αγωνιστές/στριες

Πρόσφατα

Όλοι και όλες για όλες και για όλους.

Για να πάρουμε τις ζωές μας και τις γειτονιές μας στα χέρια μας

Για ένα μαζικό, ανατρεπτικό και αντιδιαχειριστικό κίνημα στην πόλη μας

Για ψωμί, δουλειά, ελευθερία με τους εργαζόμενους στο τιμόνι

Σε αυτές τις εκλογές, δίνουμε τη μάχη για να ανατραπεί η πολιτική της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, των ιδιωτικοποιήσεων, της ανεργίας, της περιστολής δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών, της περιβαλλοντικής καταστροφής, του πολέμου.

Δίνουμε τη μάχη για να ηττηθεί η εργοδοτική βαρβαρότητα, ο εθνικισμός, ο φασισμός, ο σκοταδισμός.

Στέλνουμε μήνυμα αγώνα για ψωμί, παιδεία, δημοκρατία, υγεία, γη και ελευθερία.

Η διοίκηση Παχατουρίδη αποτελεί τον «πιο καλό τον μαθητή» στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου – ΕΕ – κυβερνήσεων σε επίπεδο τοπικού κράτους – δήμου και σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ηττηθεί! Γιατί ακριβώς συγκροτεί ένα αντιδραστικό σύμπλεγμα εργοδοτικών καπιταλιστικών συμφερόντων, μεγαλύτερων και μικρότερων, το οποίο στηρίζεται από τα κόμματα και τις κυβερνήσεις του κεφαλαίου.

Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου– εκλογική συνεργασία με Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου και ανένταχτους αγωνιστές/στριες δίνει τη μάχη των εκλογών από τη σκοπιά της ανατροπής της επίθεσης κεφαλαίου – ΕΕ – κυβερνήσεων – δημοτικής αρχής Παχατουρίδη. Απέναντι στο δημαρχοκεντρικό μοντέλο και την προσωποκεντρική φυσιογνωμία των κοινοβουλευτικών κομματικών δημοτικών παρατάξεων, δίνει τη μάχη της αγωνιστικής ανασυγκρότησης του κόσμου του αγώνα, θέτοντας σαν προτεραιότητα την αγωνιστική κινηματική αυτοοργάνωση της πλειοψηφίας των κατοίκων του Περιστερίου για τα δικαιώματά τους, ως μόνο δρόμο για να επιβάλλουν κατακτήσεις για ανθρώπινη ζωή και αξιοβίωτες γειτονιές.

Καλούμε τους κατοίκους του Περιστερίου, τον λαό και τη νεολαία σε ανατρεπτική συσπείρωση:

· για να ηττηθούν η κυβέρνηση και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ στο δήμο που συνασπίζονται γύρω από τη δημοτική αρχή Παχατουρίδη,

· για να σπάσουν οι αντιδημοκρατικοί φραγμοί και το όριο του 3% που επιβάλλει ο νόμος Βόριδη με στόχο τον αποκλεισμό των ριζοσπαστικών και μαχητικών φωνών μέσα στα δημοτικά συμβούλια,

· για  να ανοίξει ο δρόμος για ένα κίνημα ανατροπής του σάπιου συστήματος που ρημάζει τις ζωές μας

Καλούμε τους κατοίκους του Περιστερίου να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για:

· βασικά έργα υποδομής, αντιπλημμυρική – αντιπυρική – αντισεισμική προστασία, δημόσιους χώρους πρασίνου και αναψυχής, παιδικές χαρές ενάντια στην πολιτική των φαντεζί φαραωνικών έργων που εφαρμόζει η δημοτική αρχή προς δόξα του μεγάλου ιδιωτικού εργολαβικού και εμπορικού κέρδους

· Δημόσια δωρεάν αγαθά για όλους και όλες. Παιδεία, υγεία, πολιτισμό, αθλητισμό, στέγη, ρεύμα και νερό ΠΟΥ ΔΕΝ είναι εμπορεύματα, ανήκουν στο λαό!

· ανθρώπινη διαχείριση απορριμμάτων, απομάκρυνσης του ΣΜΑ – σκουπιδοχαβούζας από το Άλσος, κλείσιμο και αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Φυλής και όλων των ΧΥΤΑ, ΧΑΔΑ. Έξω οι ιδιώτες, άλλη διαχείριση των απορριμμάτων φιλική στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Θα αγωνιστούμε για μια ζωή που μας αξίζει σε μια πόλη που θα μας ανήκει. Σε μια προσπάθεια στην οποία πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει καμιά και κανείς, με μόνη προϋπόθεση να θέλει να αγωνιστεί συλλογικά, με αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια και με ταξική οπτική για το καλό της πόλης, των εργαζόμενων κατοίκων και της νεολαίας της.

Με συλλογική εκπροσώπηση και λειτουργία αλλά και με την ιδιαίτερη χαρά, επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, πρώτη μεταξύ ίσων, η Ελένη Βαφειάδου, αρχιτεκτόνισσα, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αττικής (ΣΑΔΑΣ) και της αντιπροσωπείας ΤΕΕ.

στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου
εκλογική συνεργασία με Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Περιστερίου
και ανένταχτους/ες αγωνιστές/στριες

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις