Ο «ταξικός αποστάτης» αλιεύει από το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Αντί-Λογου (τεύχος 5, 23-06-23): «Παρατηρείται τελευταία έλλειψη χαρτιού υγείας στο Υπουργείο Εργασίας. Μήπως τάχα φταίει η απλή αναλογική και η έλλειψη πολιτικής Κυβέρνησης που κοπήκαν οι προμήθειες;;; Άντε συνάδελφοι/-ισσες, από Δευτέρα να πηγαίνουμε… αυτοδύναμα στην τουαλέτα!».
Το μυαλό πάει στις 23-01-2015 , τότε που ούσα κυβερνητική εκπρόσωπος της τότε κυβέρνησης Σαμαρά η νυν και «αντ’ αυτού» Μηταράκη, στο (λέμε τώρα) υπουργείο Μετανάστευσης & Ένταξης, Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας σε παρουσιαστή πρωινής τηλεοπτικής του Mega, μας… διαβεβαίωνε: καμιά κυβέρνηση ΝΔ δε θα οδηγήσει τη χώρα, ό,τι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε «πραγματική χρεοκοπία» διότι, δυστυχώς, «χαρτί υγείας δεν έχει. Πάντως, σου συνιστώ να αγοράσεις». Αλλά το «κατάπιε» επί καθεστώτος Μητσοτάκη,
«Η ταύτιση της καπιταλιστικής ανάπτυξης με το κωλόχαρτο εξηγεί και τη χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος ως εργαλείου προπαγάνδας απέναντι σε όποιον τόλμησε να αμφισβητήσει το κυρίαρχο οικονομικό σύστημα. “Η έλλειψη χαρτιού τουαλέτας είναι το ανώτατο στάδιο του σοσιαλισμού” έγραφε πριν από μερικά χρόνια το ακραία φιλελεύθερο ίδρυμα ερευνών CATO… Όταν ξεκίνησε η οικονομική κρίση της Βενεζουέλας οι (συνήθως ψευδείς) αναφορές για την έλλειψη σε χαρτί τουαλέτας έγιναν συνώνυμο της κριτικής στη “σοσιαλιστική” κυβέρνηση Μαδούρο (ρητορική την οποία μετέφεραν και στην Ελλάδα στελέχη της Ν.Δ. όπως η Βούλτεψη και ο Γεωργιάδης)», αναφέρει ανάμεσα στα άλλα στο άρθρο του «Ωδή στο κωλόχαρτο» ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, στην efsyn.gr (21-03-2020).
Ενσυνείδητα, παραπληροφόρηση και ψέματα από τη Βούλτεψη, διότι η χρεοκοπία με κυβέρνηση ΝΔ είναι (και πάλι) εδώ. Και αποδεικνύεται από την 4ετία Μητσοτάκη, που αποτελεί συνέχεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στην εφαρμογή αντεργατικών, αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών πολιτικής. Εξυπηρετώντας τους ολιγάρχες και την κερδοφορία τους, διεύρυνε τη φτώχεια στην κοινωνία και :«δημιούργησε επιπλέον 50 δισ. χρέος και σύμφωνα με τη Eurostat «στις 31-12-2022, η Ελλάδα περιλαμβανόταν στις τρεις φτωχότερες χώρες της Ε.Ε. των 27. Η Ελλάδα, με μόλις 68 μονάδες αγοραστικής δύναμης, βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της λίστας, πάνω μόνο από τη Σλοβακία και τη Βουλγαρία», σημειώνει σε ανάρτησή του το thepressproject (24-04-2023).