19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για τη στήριξη της κινητοποίησης των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ στην Ευελπίδων – Τρίτη 11/4

Πρόσφατα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει τον Διοικητή της ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) για την απαράδεκτη ενέργειά του να προσφύγει ενάντια στην ομόφωνη συνεδριακή απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ, να μην εφαρμόσουν το απάνθρωπο «ποινολόγιο» των ανέργων, ζητώντας μάλιστα 10 χιλιάδες ευρώ από την Ομοσπονδία και 5 χιλιάδες ευρώ από τα μέλη της.

Η ενέργεια αυτή συμβαίνει μάλιστα, την ίδια ώρα που κατασπαταλούνται οι πόροι του Οργανισμού σε προκλητικές αυξήσεις μισθών για τον Διοικητή και τα στελέχη του και «διαφημιστικές εκστρατείες» που αποσκοπούν να μοιράσουν δημόσιο χρήμα που προέρχεται από τις εισφορές των εργαζομένων σε διάφορα ΜΜΕ.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια σειράς αυταρχικών πρακτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση, επιχειρώντας να καταστήσει παράνομη κάθε εργασιακή διεκδίκηση.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη να συμμετέχουν στη στάση εργασίας που προκήρυξε η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 11 Απριλίου 2023, ώρα 12.30μμ, στα Δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις