16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το σόου Αδώνιδος στη «Βαρβάκειο» θυμίζει… το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα

Πρόσφατα

Ο ταξικός «αποστάτης» μεταφέρει την οργισμένη ανακοίνωση του ΙΝΚΑ, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού (υπ)Αναπτύξεως, Αδώνιδος Γεωργιάδη, στη Βαρβάκειο Αγορά:

Μετά την επίσκεψη του υπουργείου ανάπτυξης και επενδύσεων στην Βαρβάκειο αγορά σχετικά με τις τιμές θα θυμίσουμε στο υπουργείο πως πρώτον η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Βαρβάκειος αγορά.

Δεύτερον όλο αυτό το σόου θυμίζει το ανέκδοτο του Χότζα με το σπίτι και τα ζώα.

Τρίτον κύριε υπουργέ και υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων οι τιμές δεν έπεσαν αλλά ανέβηκαν σε βαθμό που ο κόσμος δεν μπορεί να αγοράσει τα σαρακοστιανά αλλά ούτε καν τα υπόλοιπα προϊόντα της διατροφής του.

Βλέπετε τιμές λαγάνας.

Λάθος τα καλάθια του νοικοκυριού όπως τα επιδόματα φτώχειας και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Δώστε λύσεις στα πραγματικά προβλήματα του πολίτη καταναλωτή και της κοινωνίας.

Το 53 % των πολιτών Καταναλωτών ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας όπως δείχνουν οι έρευνες της ΓΣΒΕΕ καθώς και έως 18 του κάθε μήνα τελειώνουν τα χρήματα.

Ένταση στη Βαρβάκειο με Άδωνι: «Ποιος είσαι ρε; Αφήστε με να περάσω»

Ένα επεισόδιο μεταξύ ενός πολίτη και του Άδωνη Γεωργιάδη κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υπουργού Ανάπτυξης στη ιχθυαγορά της Βαρβακείου το πρωί της Πέμπτης (23/2).

Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη συνάντηση του Άδωνη Γεωργιάδη και του Νίκου Παπαθανάση με τον πρόεδρο του Σωματείου Ιχθυοπωλών Αθηνών της αγοράς, Βασίλη Σίμο για το Σαρακοστιανό καλάθι του νοικοκυριού.

Τη στιγμή εκείνη, παρουσία των τηλεοπτικών καμερών, ακούστηκαν φωνές από έναν πολίτη που δεν μπορούσε να περάσει από το σημείο λόγω των τηλεοπτικών συνεργείων και των συνεργατών των δύο υπουργών.

Τότε, ο Άδωνις Γεωργιάδης φώναξε «ένα λεπτό, ένα λεπτό», φράση που προκάλεσε την ακόμα πιο έντονη αντίδραση του διερχόμενου πολίτη:

«Ένα λεπτό; Ποιος είσαι ρε και μου λες ένα λεπτό. Αφήστε με να περάσω ρε! Που θα μου πεις εμένα… Δεν το κατάλαβα…».

Ωστόσο, το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε και ολοκληρώθηκε κάπου εκεί, καθώς ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να ανοίξουν το πέρασμα για τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο (από το 01:00) | Πηγή κειμένου: zarpanews

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις