Το Δ.Σ της ΠΕΣΕΚ καλεί όλους τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς σε έκτακτη Γ.Σ, Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα Ελλήνων Λογοτεχνών, Γ. Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 8ος όροφος.
Θέματα: Τα απαράδεκτα λάθη στην έκδοση των συντάξεων, που συνεχίζονται, η καταστρατήγηση της σειράς έκδοσης των συντάξεων, οι «αυξήσεις» στις συντάξεις μας, ο ανύπαρκτος προσωπικός Γιατρός και οι επόμενες κινητοποιήσεις μας.
Για το θέμα του προσωπικού Γιατρού και γενικότερα για τα προβλήματα της Δημόσιας Υγείας έχουμε προσκαλέσει και θα μας ενημερώσει σχετικά ο παθολόγος Γιατρός Καραβάς Αντώνης που υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.
Το Δ.Σ καλεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους που έχουν «γευτεί» την αυτοματοποιημένη διαδικασία έκδοσης των συντάξεων του Χατζηδάκη (fast track) για ενημέρωση και για δυναμική διεκδίκηση επανυπολογισμού των συντάξεων.
Θα καταβληθεί προσπάθεια και για διαδικτυακή σύνδεση , για να ενημερωθούν οι συνάδελφοι, κυρίως της επαρχίας, για τη Γ.Σ.