15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαζικές απολύσεις στη Skroutz.gr | Η υπογραφή τους δεν είναι υποχρεωτική. Μάθε τα δικαιώματά σου: Επικοινώνησε με Radical I.T. ή ΣΕΤΗΠ

Πρόσφατα

«Σε γύρο μαζικών απολύσεων με δικαιολογία την αξιολόγηση φαίνεται πως προχωράει η Skroutz.gr! Η εταιρεία ξεκίνησε αυτή τη βδομάδα απροειδοποίητες απολύσεις εργαζομένων», αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook η Αγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική, Radical I.T.

Ωστόσο, όπως τονίζει απευθυνόμενο στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της ανωτέρω εταιρείας, «η υπογραφή της απόλυσης δεν είναι υποχρεωτική!». Για αυτό και τους/τις καλεί να επικοινωνήσουν με το Radical I.T. ή απευθείας με το ΣΕΤΗΠ «για να μάθετε τα δικαιώματα σας». Όπως ενημερώνει: «Θα προχωρήσουμε σε καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας».

«Ενωμένοι και ενωμένες μπορούμε να αντισταθούμε στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Μαζί μπορούμε να παλέψουμε να μην περάσουν οι απολύσεις! Το κάναμε με επιτυχία στην OpenBet όταν ξέσπαγε η πανδημία, και θα το ξανακάνουμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!», υπογραμμίζει η Αγωνιστική Πρωτοβουλία σε Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική, Radical I.T., υπενθυμίζοντας τη «συνέλευση για όλους τους συναδέλφους και της συναδέλφισσες της εταιρείας» στο ΕΚΑ, που πραγματοποίησε χθες το πρωί το ΣΕΤΗΠ.

#UnionizeTech #TechWorkers

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις