Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης το πρωί της Κυριακής στο Κάτω Πιτσά. Το τροχαίο, σύμφωνα με τη σχετική ανάρτηση του Korinthostv.gr, έγινε όταν λίγο μετά τις 6.30 οι υπάλληλοι στην καθαριότητα με το δημοτικό όχημα πραγματοποιούσαν αποκομιδή απορριμάτων στο Κάτω Πιτσά στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών. ΙΧ που οδηγούσε ένας άνδρας υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο και χτύπησε τη γυναίκα υπάλληλο του Δήμου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια.

Η άτυχη γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο οδηγός του Ι.Χ. τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Κορίνθου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.


Να τη έγραψε και η Ελένη Χριστοπούλουσυνάδελφος από το δήμο Καλλιθέας, στο προσωπικό της λογαριασμό στο facedook όταν διάβασε για το τραγικό δυστύχημα. 

Να σας πω ένα παραμύθι.
Μία φορά και έναν καιρό ήταν μια γυναίκα.
Μία γυναίκα νέα ή μεγάλη ή όμορφη ή άσχημη.
Μία γυναίκα με παιδιά ή χωρίς παιδιά, με άντρα ή μόνη της.
Μία γυναίκα σε ένα χωριό ή σε πόλη ή σε νησί.
Μία γυναίκα που δούλευε, όχι από χόμπι αυτό σίγουρα. Μια γυναίκα που δούλευε πίσω από ένα απορριμματοφορο.
Και μάζευε σκουπίδια, δικά της ή δικά μου ή δικά σας.
Αυτά μία φορά και έναν καιρό.
Αυτόν τον καιρό, σήμερα δηλαδή, αυτή η γυναίκα σταμάτησε να δουλεύει, όχι από επιλογή. Σταμάτησε γιατί σταμάτησε να αναπνέει.
Κατ επιλογή του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω της την ώρα που δούλευε, ξημερώματα χωρίς επιλογή.
Μία φορά και έναν καιρό κάποιοι σταμάτησαν να μιλούν για ασφάλεια στην δουλειά. Κάποιοι.

Αυτά μια φορά και έναν καιρό.


Αναδημοσίευση από metaotablogspot.com