Σωματείο Εργαζομένων NEXI (πρώην First Data)

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ !

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η κοροϊδία της διοίκησης δεν έχει τελειωμό. Ενώ εδώ και μια εβδομάδα περιμένουμε, να γίνει συνάντηση και να  δοθoύν εγγράφως στους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους, εγγυήσεις,  ότι τα δικαιώματα των 63 συναδέλφων θα διατηρηθούν και στον νεo εργοδότη, σήμερα μας ενημέρωσαν ότι έλαβαν μεν το χαρτί από την  Mellon (άραγε πως το έστειλαν; Με περιστέρι;) αλλά θα πρέπει να περάσει πρώτα από το νομικό τμήμα πριν μας το παρουσιάσουν.

Καθυστερούν επίτηδες γιατί θέλουν να μας κουράσουν, γιατί νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουμε  τις κινητοποιήσεις μας!

Δεν θα τους περάσει!

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων αποφάσισε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες για Δευτέρα και Τρίτη με αίτημα την άμεση συνάντηση με τις 2 εργοδοσίες. Tο Σωματείο μας καλεί σε νέα Γενική Συνέλευση την Δευτέρα στο κτίριο του Κρυονερίου στις 12:00 καθώς και σε κινητοποίηση έξω από το Υπ. Εργασίας την Τρίτη στις 16:00 αφού έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

Συνάδελφοι,

Τώρα είναι η ώρα να απαντήσουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά!

Η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων πρέπει να συναντηθεί με την κλιμάκωση της μαχητικότητας μας και της συμμετοχής μας. Γνωρίζουμε καλά ότι 2 μεροκάματα δεν είναι αμελητέα αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι η αδιαλλαξία και η επίθεση της διοίκησης πρέπει να απαντηθεί και να απαντηθεί δυναμικά! Σήμερα είναι 63 συνάδελφοι, αύριο μπορεί να βρεθούμε όλοι στην ίδια θέση!

Να τους κόψουμε κάθε σκέψη για νέες αποσχίσεις, για νέες επιθέσεις στα δικαιώματά μας!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 05 και 06 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.