9.2 C
Athens
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου, 2023

Και ανάλγητοι και ψεύτες σε ένα… νεοφιλελέρα όμορφο κόσμο, ηθικό, αγγελικά πλασμένο

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Ο ταξικός «αποστάτης» κοπιάρει δύο αναρτήσεις από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Εξαρχείων και αφορμή την τραμπούκικη έφοδο αστυνομίας και δικαστικού επιμελητή στο σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, στου Ζωγράφου, στις 21/11, και την προσπάθεια που έγινε για να την πετάξουν στο δρόμο. Όλοι θυμούμαστε πως, μέσα από σωματεία και κινήματα που προχώρησαν σε καλέσματα αποτροπής της έξωσης, εκδηλώθηκε για μια ακόμη φορά η ταξική αλληλεγγύη που έκανε… έξωση στη συμμορία κράτους και fund-κορακιού: Ζωγράφου: Μαζική, δυναμική συγκέντρωση αλληλεγγύης κατά έξωσης συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού


(1) Και ανάλγητοι και ψεύτες

Στις 25/11 στη Βουλή ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, αναφερόμενος στην υπόθεση της Ιωάννας Κολοβού, είπε τα εξής:

«… το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, στις 20/3/2019. «Τι σημαίνει στα απλά ελληνικά, ”βγαίνει το σπίτι σε πλειστηριασμό;”. Σημαίνει ότι ανακοινώνεται ο πλειστηριασμός και υπάρχει ρητή ημερομηνία διεξαγωγής του. Ανακοινώθηκε ο πλειστηριασμός; Ανακοινώθηκε. Υπήρχε ρητή ημερομηνία διεξαγωγής; Υπήρχε..…» (Πηγή: efsyn.gr)

Φυσικά λέει ψέματα και μάλιστα ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ο κ. Θόδωρος.

Η επόμενη εικόνα-απόσπασμα της ιστοσελίδας των πλειστηριασμών που αποτυπώνει το χρονικό διάστημα από 1/1/2019 έως και 31/7/2019 δεν δείχνει κανέναν πλειστηριασμό εις βάρος της κ. Κολοβού.

ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ κ. Σκυλακάκη;

Μας το λέει η επόμενη εικόνα που αποτυπώνει το χρονικό διάστημα από 1/9/2019 έως και 31/3/2022.

Μετά από μία αναστολή και 2 άγονες εκπλειστηριάσεις (6.11.2020 και 6/10/2021) ο πλειστηριασμός έγινε στις 16/3/2022. Αγοραστής ο κ. Αναγνωστόπουλος της LOTUS 4A IKE.

Το ότι στο παρελθόν δεν υπήρξε κανένας άλλος πλειστηριασμός μας το μαρτυρεί η αξία του ακινήτου σε κάθε πράξη πλειστηριασμού. Αρχική αξία 105.000 (στην αναστολή, και στους 2 επόμενους άγονους, 84.000 στον τελευταίο πλειστηριασμό. Δηλαδή μειώθηκε η αξία, σύμφωνα με το νόμο κατά 20%)

Ο πλειστηριασμός αυτός ήταν “παγωμένος” από το 2013, έτος κατά το οποίο εκδόθηκε η διαταγή πληρωμής και “ξεπάγωσε την 9/10/2019 επί διακυβέρνησης της ΝΔ.

Διαβάζοντας την κατασχετήρια έκθεση του ακινήτου μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει τις λαθροχειρίες και τα ψεύδη του υπουργού. Στο σύνδεσμο η κατασχετήρια έκθεση του ακινήτου | εδώ.


(2) Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος….

Στις φωτογραφίες βλέπουμε: τον δικαστικό επιμελητή που θέλησε να πετάξει στο δρόμο την Ιωάννα Κολοβού καθώς και δύο δικαστικά έγγραφα από τα οποία φαίνεται ότι ο δικαστικός επιμελητής έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για το αδίκημα της κλοπής.

Να διευκρινίσουμε δύο πράγματα: Πρώτον τον δικαστικό επιμελητή της έξωσης λόγω πλειστηριασμού δεν τον ορίζει ούτε η τράπεζα, ούτε ο συμβολαιογράφος. Τον ορίζει ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου μέσω του δικηγόρου του. Δεύτερον δεν γνωρίζουμε αν τα εικονιζόμενα δικαστικά έγγραφα που ευρέως κυκλοφορούν από χθες στο διαδίκτυο, είναι γνήσια ή παραποιημένα.

Αν υποθέσουμε ότι τα έγγραφα αυτά είναι γνήσια, τότε ανακύπτει ένα σκάνδαλο μεγατόνων: ένας καταδικασθείς για κλοπή δικαστικός λειτουργός, ορίζεται να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση (δίκαιη ή όχι-δεν το εξετάζουμε) με την προστασία της αστυνομίας!

Για φανταστείτε να γίνεται ληστεία στο σπίτι σας και απέξω να περιμένει το περιπολικό για να μεταφέρει τον ληστή μαζί με τα κλοπιμαία.

Ο εικονιζόμενος δικαστικός επιμελητή Παύλος Καλκιτανίδης ορίσθηκε να εκτελέσει την εντολή έξωσης από την εταιρεία-φάντασμα LOTUS 4A IKE του Αναγνωστόπουλου Αναστασίου-Παναγιώτη. Μια εταιρεία που δεν έχει έδρα, όπως κατήγγειλαν 5 βουλευτές του ΚΚΕ στη βουλή.

Αυτά είναι απολύτως νόμιμα και ηθικά, όπως μας εξηγεί ο Σάκης Μουμτζής της “Καθημερινής” και το προχωράει πιο πέρα. Φτάνει στο σημείο να μιλά για τον βιοπαλαιστή που “απλά” έκανε το καθήκον του. Προφανώς για τον κ. Μουμτζή οι ύβρεις, οι απειλές και οι τραμπουκισμοί του δικ. επιμελητή ασκήθηκαν στα πλαίσια της εκτέλεσης της “νομιμότητας”.

Ο αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη. Δίνει πάτημα στην κυβέρνηση να περάσει στην αντεπίθεση, συκοφαντώντας όλους εμάς που αντιταχθήκαμε στη βαρβαρότητα της έξωσης αλλά και την συνταξιούχο, διότι δεν παρέδοσε αυτοβούλως τα κλειδιά του σπιτιού της σε ένα ήδη καταδικασμένο κλεφτρόνι.

Παρόμοια Άρθρα