1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (ΠΟΕΣΥ)
 2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΠΟΣΠΕΡΤ)
 3. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
  ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ)
 4. ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 5. ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
 6. ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
 7. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 8. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 9. ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
 10. ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
 11. ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
 12. EΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ (ΕΤΕΡΜ-Θ)
 13. EΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΤΙΤΒΕ)
 14. EΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΡΤ ΑΕ  (ΕΕΕΡΤ)
 15. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΤ ΑΕ  (ΠΑΣΥΜΗΤΕ)
 16. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΤ ΑΕ  (ΠΣΥΠΕΡΤ)
 17. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ
  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ  ΕΡΤ ΑΕ  (ΠΑΣΥΠΑΤΕΚΑΛ)
 18. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ & ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΜΕ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των  Ομοσπονδιών και των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, μετά την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας από τα σωματεία, καλούν όλους τους συναδέλφους-ασφαλισμένους στον ΕΔΟΕΑΠ σε στάση εργασίας από τις 11πμ. έως τις 3μμ. της Τετάρτης 2 Nοεμβρίου 2022, ημέρα πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, προκειμένου να μπορούν να συμμετάσχουν όλοι στην κρίσιμη και σημαντική Συνέλευση του Ταμείου μας.

Τα Δ.Σ. των Ομοσπονδιών και των Συνεργαζομένων Ενώσεων υπογραμμίζουν εν μέσω των συνθηκών που έχει διαμορφώσει η υγειονομική αλλά και η ενεργειακή  κρίση, με την επιδείνωση των καθημερινών προβλημάτων και της αβεβαιότητας για κάθε εργαζόμενο, τη σημασία της συλλογικής δύναμης και της μαζικής, δυναμικής συμμετοχής στη Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Συνεχίζουμε και Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα, στηρίζοντας την αυτονομία του ΕΔΟΕΑΠ.

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν όλοι οι συντάκτες, οι διοικητικοί υπάλληλοι και οι τεχνικοί που εργάζονται σε όλα τα ιδιωτικά, δημόσια και δημοτικά ΜΜΕ (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά), στην ΕΡΤ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και στα Γραφεία Τύπου, προκειμένου να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή γίνεται εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης (με συγκεκριμένο σύνδεσμο https://87399.choruscall.eu/links/EDOEAP-GS.html.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στις 11πμ.


Διαβάστε επίσης | Πρωτοβουλία για την Ανατροπή: Αδίστακτη η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, «μαχαίρι» στις παροχές τώρα που τις έχουμε περισσότερο ανάγκη | Καταδίκη της ΕΔΥΤΕ για την παραχώρηση προσωπικών δεδομένων σε πρώην μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ | Το ΣτΕ απέρριψε άλλη μια προσφυγή κατά της εισφοράς 2% για τον ΕΔΟΕΑΠ | Προσωπικός ιατρός: Καμία αλλαγή για τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ