Μακελειό σε παιδικό σταθμό στην Ταϊλάνδη: 34 νεκροί, ανάμεσά τους και 22 παιδιά | Πρώην αστυνομικός ο δράστης

Σοκ προκαλεί το αιματοκύλισμα που σημειώθηκε σε παιδικό σταθμό στη Νογκ Μπούα Λάμπου στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, ένοπλος εισέβαλε στον παιδικό και άνοιξε πυρ. Από το περιστατικό σκοτώθηκαν τουλάχιστον 34 άνθρωποι, με τα 22 θύματα να είναι παιδιά. Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες και τα βίντεο που έρχονται στο «φως» από τον τόπο της τραγωδίας.

Η ταυτότητα του δράστη

Φερόμενος ως δράστης είναι ένας πρώην αστυνομικός, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει. Μάλιστα, η αστυνομία έχει δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του. Πρόκειται για τον Panya Khamrap.

Ωστόσο, οι πληροφορίες για την τύχη του είναι συγκεχυμένες. Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν πως κατάφερε να διαφύγει με ένα λευκό βανάκι, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, Μέσα της Ταϊλάνδης κάνουν λόγο για αυτοκτονία του δράστη. Μάλιστα, αναφέρουν πως αμέσως μετά το μακελειό σκότωσε και τη γυναίκα και το παιδί του. Οι πληροφορίες σχετικά με το παρελθόν του αναφέρουν πως πέρυσι απολύθηκε από την αστυνομία, επειδή απέτυχε σε τεστ ναρκωτικών και αύριο επρόκειτο να δικαστεί.


Πηγή: ieidiseis

Print Friendly, PDF & Email