Ο ταξικός «αποστάτης» αντιγράφει από το info-war.gr:
▬▬ Την «αγάπη» της Ελληνικής Αστυνομίας για όλους όσοι καταγράφουν και δημοσιοποιούν τη δράση της έζησε στο πετσί του ο αμερικανός φωτορεπόρτερ Ράιαν Τόμας.
▬▬ Ενώ ο Τόμας κατέγραφε σε βίντεο την επίθεση ανδρών των ΜΑΤ σε πορεία ενάντια στην «ανάπλαση» του λόφου Στρέφη στα Εξάρχεια, μερικοί από αυτούς αποφάσισαν να επιτεθούν στον δημοσιογράφο ρίχνοντάς τον κάτω με κλωτσιές και συνεχίζοντας να τον κλωτσούν και αφότου βρέθηκε στο έδαφος.
▬▬ Η επίθεση έχει καταγραφεί σε βίντεο που δημοσιοποίησε ο ίδιος, αλλά και από άλλες γωνίες σε βίντεο περιοίκων στα στενά των Εξαρχείων όπου έγινε η επίθεση.
Thanks to the Athens cop that kicked the s*** out of me tonight while shooting as a journalist#antireport #εξαρχεια #Exarcheia #athens pic.twitter.com/8iehYhq4sn
— Ryan Thomas (@ryanthomasphoto) October 3, 2022
▬▬ «Ευχαριστώ τον Αθηναίο μπάτσο που με έσπασε στο ξύλο απόψε ενώ τραβούσα πλάνα ως δημοσιογράφος», ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την ανάρτηση του βίντεο ο αμερικανός φωτορεπόρτερ.
TW/ αστυνομική βία #Εξάρχεια
Επιθέσεις των ΜΑΤ κατά των ανθρώπων που διαδηλώνουν ενάντια στον εξευγενισμό του λόφου Στρέφη & των σχεδίων ιδιοτικοποίησης της Prodea. Ένας μπάτσος φαίνεται να τρέχει προς το μέρος ενος δημοσιογράφου & να τον ξυλοκοπεί.#antireport pic.twitter.com/2o6VeXlJsO— Παρασιτεί Μετέωρος (@parameteoros) October 3, 2022