16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Παρέσυρε την εν διαστάσει σύζυγό του με το μωρό τους στη στάνη του και εκεί τους εκτέλεσε

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε ως πρόσχημα για να συναντηθούν στη στάνη, να μιλήσουν και να δει το αγοράκι τους τα ζωάκια. Η γυναίκα ήθελε να φύγει με το παιδί τους

Πρόσφατα

Ακόμη ένα περιστατικό γυναικοκτονίας και παιδοκτονίας μαζί έχει συγκλονίσει την χώρα και ειδικά την τοπική κοινωνία της Καβάλας.

Το ζευγάρι, 54 ετών ο Έλληνας σύζυγος και 31 ετών γερμανικής υπηκοότητας η σύζυγος, βρίσκονταν σε διάσταση και μάλιστα η γυναίκα ήθελε να φύγει με το περίπου ενός έτους αγοράκι τους που είχαν αποκτήσει μαζί και βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Ο δράστης έβαλε μπροστά το πρωί της Παρασκευής, το εγκληματικό σχέδιο που έφτιαξε στο μυαλό του, πριν προχωρήσει στη εφαρμογή του, καλώντας την άτυχη γυναίκα να πάει στο ποιμνιοστάσιό του, στην περιοχή της Λεκάνης Καβάλας, μαζί με το παιδί τους για να μιλήσουν και δήθεν για να δει το παιδί τα ζωάκια και να παίξει μαζί τους.

Εκείνη πήγε με το βρέφος τους στο σημείο και ο δράστης πρώτα πυροβόλησε εκείνη και παιδί κυριολεκτικά εκτελώντας τους και στη συνέχεια έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από την Ασφάλεια και αναμένεται κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από τους οικείους των θυμάτων και του δράστη και αυτόχειρα.


Πηγή: News247

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις