16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση για την αθώωση συλληφθέντων φοιτητών | Στην Αθήνα, αναβάλλεται το συλλαλητήριο των ΦΣ (21/9)

Πρόσφατα

Κάτω η πανεπιστημιακή αστυνομία – Καμία εφαρμογή του νόμου Κεραμέως

Να σταματήσει τώρα ο μηχανισμός στημένων κατηγοριών της κυβέρνησης | Να αθωωθούν άμεσα οι συλληφθέντες φοιτητές

Την Τετάρτη 16/9 κατά την διάρκεια κινητοποίησης των φοιτητικών συλλόγων ενάντια στην ΟΠΠΙ στο ΑΠΘ, οι φοιτητές δέχτηκαν απρόκλητα άγρια επίθεση με συμμορίτικο τρόπο από τα ΜΑΤ της Νέας Δημοκρατίας τα οποία μάλιστα προέβησαν για άλλη μια φορά στην γνωστή τακτική των συλλήψεων στο σωρό

Το απόσπασμα βίντεο που έχει έρθει στην δημοσιότητα εκθέτει την παραπάνω πρακτική με τον πιο γλαφυρό τρόπο μέσω της εντολής του διοικητή της διμοιρίας να φωνάζει “Κάντε συλλήψεις” χωρίς να υποδεικνύει αν κάποιος συγκεκριμένα τέλει κάποια παράνομη πράξη η γιατί συλλαμβάνεται (Κάντε συλλήψεις εσείς και οι κατηγορίες θα βρεθούνε στην πορεία)

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ο φοιτητής πληροφορικής Χ.Θ. ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διατάραξης κοινής ειρήνης. Είναι ενδεικτικό να αναφερθεί ότι ο φοιτητής αυτός που συνελήφθη μπροστά από την σχολή του άνευ (τουλάχιστον νομικά…) λόγου και αιτίας ήταν και θύμα επίθεσης από τα ΜΑΤ στις 10/5 πάλι σε κινητοποίηση φοιτητικών συλλόγων στο ΑΠΘ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά όπως αναφέρει στην ανάρτηση του και ο Chris Avramidis

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ


Καταρρέουν με πάταγο τα παραμύθια της ΕΛΑΣ
για την επίθεση στη συναυλία στο ΑΠΘ!

Αθώος κρίθηκε ο συλληφθείς της συναυλίας του Θ. Παπακωνσταντίνου που οι αστυνομικές δυνάμεις έπνιξαν στα χημικά την προηγούμενη Παρασκευή !

Οι “μαρτυρίες” των ΜΑΤ κατέπεσαν στο κενό καθώς το δικαστήριο έκρινε αθώο τον άνδρα τον οποίο δίχως λόγο και αιτία συνέλαβαν το βράδυ εκείνο.

Ο 27χρονος είχε πάει να παρακολουθήσει την συναυλία με την κοπέλα του κι κατά την διάρκεια της επίθεσης των αστυνομικών συνελήφθη!

Άλλη μια σκευωρία της ΕΛΑΣ έπεσε στο κενό!

Άλλη μια φορά που η “Λίστα Πέτσα” θα σιωπήσει!


▬▬ Αναβολή του φοιτητικού συλλαλητηρίου που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη στην Αθήνα, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στα δημόσια ΜΜΜ την ίδια ημέρα, την οποία στηρίζουν οι φοιτητικοί σύλλογοι. Το φοιτητικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη, στις 6.30μμ, στα Προπύλαια.

Τετάρτη 21/9: «Χειρόφρενο» στα ΜΜΜ της Αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας, την οποία ποινικοποιούν ΣΤΑΣΥ και ΟΣΥ

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις