19.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Σεξιστικό και αντισυνδικαλιστικό σχόλιο από τον αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Β/Εκπαίδευσης Καλαμαριάς

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Πρόσφατα

Το ότι δυναμικά, μαζί με τις υπόλοιπες σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Καλαμαριάς, η Έλενα Συμεωνίδου διεκδικεί πλήρη απασχόληση και μονιμοποίησή τους φαίνεται ότι ενοχλεί την οικογενειοκρατία  του δήμου.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Συμεωνίδου ενοχλεί όχι μόνον τον υιό και δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέληπου τις βλέπει καθημερινά στην «αυλή» του με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που κάνουν, αλλά και τον πατέραπρώην γυμνασιάρχη και νυν αντιπρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαμαριάς, Θρασύβουλο Δαρδαμανέλη, ο οποίος προέβη σε σεξιστικά σχόλια εναντίον της και σε μαθήματα… συνδικαλιστικής συμπεριφοράς.

Το υβρεολόγιο του πατρός Δαρδαμανέλη προκάλεσε αποθετικές αντιδράσεις και δικαίως, πολλώ δε μάλλον όταν έχουν σημειωθεί τρεις συνεχόμενες γυναικοκτονίες, τρεις συνεχόμενες ημέρες του 2022: 41, 56 και 17 χρονών.

Πηγή: facebook Elena Simeonidou

Να υποθέσουμε ότι το σεξιστικό και αντισυνδικαλιστικό σχόλιο του πατρός Δαρδαβανέλη παύλα πρώην λυκειάρχη παύλα νυν αντιπροέδρου της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καλαμαριάς είναι η απάντησή του στην παρακάτω παρέμβαση της Έλενας Συμεωνίδου; 

Πάνω από 11.200 παιδιά μαθητεύουν στα σχολεία του Δήμου Καλαμαριάς συν καθηγητές.

Πολλά από αυτά έρχονται μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου για ενισχυτική διδασκαλία. Πολλοί Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι χρησιμοποιούν τα αμφιθέατρα και τον αύλειο χώρο του σχολείου. Καθώς πάρκα και παιδικές χαρές δεν υπάρχουν σε όλες τις γειτονιές βρίσκουν καταφύγιο στις αυλές των σχολίων γονείς και παιδιά.

Ο Δήμαρχος νομίζει ότι οι 70 με 5,5ωρη και οι 10 με 5ωρη απασχόληση μπορούν να τα καταφέρουν. Ας του πει κάποιος πως είναι Δήμαρχος και όχι θαυματοποιός για να μας μοιράσει μαγικά ξυλάκια.

Και επί τη ευκαιρία, δε μας γνωστοποιεί και πώς χαρακτηρίζει όλους/ες όσοι/ες στηρίζουν τις σχολικές καθαρίστριες και τον αγώνα τους; Όπως ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Καλαμαριάς και η Ένωση Γονέων Μαθητών Καλαμαριάς;

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις