ΠΕΣΕΚ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, Τρίτη 17 Μάη | Αρχαιρεσίες για νέο διοικητικό συμβούλιο, Πέμπτη 26 Μάη

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών

Επείγουσα ανακοίνωση για Γ.Σ και εκλογές

Τρίτη, 17 Μάη 2022, ώρα 10.00, θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ του σωματείου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, στον 1ο όροφο, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων.

Πέμπτη, 26 Μάη 2022, από 9.30 έως 18.00, θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και εξελεγκτικής επιτροπής στον ίδιο χώρο, Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, στο ισόγειο. Οι υποψηφιότητες παρατάξεων και μεμονωμένων υποψηφίων – για τη διευκόλυνση εκτύπωσης των ψηφοδελτίων – να υποβληθούν μέχρι Παρασκευή 20 Μάη 2022, 14.00 π.μ στα email: tasstavro@gmail.com και giorgos.trivizakis@gmail.com.

▬ Η ετήσια συνδρομή εγγραφής στο σωματείο έχει οριστεί σε 10€. Όσοι έχουν καταβάλει συνδρομή μετά την 1.9.2021 θεωρούνται ότι είναι ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά 2021-2022 και θα ψηφίσουν χωρίς να καταβάλουν συνδρομή, με την ταυτότητά τους ή άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει τα στοιχεία τους. Για τους υπόλοιπους συναδέλφους που θα εγγραφούν για πρώτη φορά απαιτείται ταυτότητα και αποδεικτικό στοιχείο ότι είναι συνταξιούχοι (πχ συνταξιοδοτική πράξη ή αντίγραφο αποδοχών από ταμεία) και θα συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής- υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα φαίνεται και το σχολείο της τελευταίας οργανικής θέσης τους. (Η οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών). Μετά την εγγραφή τους στο σωματείο, με την απόδειξη πληρωμής θα πηγαίνουν στην εφορευτική επιτροπή, για να ψηφίσουν.

▬ Για τους συναδέλφους που δεν έχει εκδοθεί η σύνταξη, η έγγραφή τους θα γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης στην οποία θα φαίνεται η ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών για συνταξιοδότηση και το σχολείο της τελευταίας οργανικής θέσης τους.

▬ Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, μπορούν να καταθέτουν τη συνδρομή τους στο λογ. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 16976975702 (στα ονόματα Σταύρος Κωστόπουλος- Δήμητρα Ρήγα), συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στην αίτηση- υπεύθυνη δήλωση την οποία να μας στείλουν στο email του σωματείου: syntaxekpedeftikoi@gmail.com

▬ Το σωματείο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Η δύναμή μας εξαρτάται από τη δική σας συμμετοχή.

Print Friendly, PDF & Email