Το «Αντιμνημονιακό Μέτωπο» (ΣΑΔΣ-ΔΕΗ) για τις εκλογές στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων ΔΕΗ Αττικής | Πέμπτη 5 Μάη

«ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ»
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΏΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ (ΣΑΔΣ-ΔΕΗ)

Αγαπητοί συνάδελφοι/φισες:

Επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας, επειδή πρέπει να ψηφίσετε για να λειτουργήσει ο Σύλλογος, αλλά και για να γνωρίσετε, πως θα σταθούν μετά τις εκλογές οι εκλεγμένοι πάνω στα προβλήματά μας. Οι υποψήφιοι λοιπόν του ψηφοδελτίου μας, με το παρακάτω κείμενο, σας πληροφορούμε ότι αντιτάχθηκαν όταν έπρεπε και χωρίς υπεκφυγές, στα παρακάτω:

  • Στην μνημονιακή υποταγή της χώρας μας, μετά το υπερήφανο ΟΧΙ του 62% του ΛΑΟΥ μας στο δημοψήφισμα του 2015,που οι χιλιάδες νόμοι, εγκύκλιοι και υπουργικές αποφάσεις εξ αιτίας της προέκυψαν και θα εξακολουθούν για δεκαετίες ακόμη, εμάς και τα εγγόνια μας να βλάπτουν.

  • Στο ξεπούλημα της χώρας μας την ίδια περίοδο, που για 99 χρόνια τα: λιμάνια, αεροδρόμια, τραίνα, νερά, ΔΕΚΟ, ΕΦΚΑ, Επικουρικές κλπ]και την ΔΕΗ που εμείς κάποτε ορθοποδήσαμε, τα πέρασαν σε ξένα χέρια και σε κερδοσκόπους παρόχους, που τα απομυζούν και ρυθμίζουν αντιλαϊκά την αγορά σήμερα.

  • Στον κατάπτυστο αντεργατικό νόμο 4387 ν. Κατρούγκαλου του 2016, που μείωσε και τεμάχισε στα τρία τις συντάξεις μας και καταργήθηκε το ΕΚΑΣ. Μια ένεση για την επιβίωση της φτωχολογιάς των συνταξιούχων, μαζί και με άλλα αντιλαϊκά μέτρα, που αναπάντεχα τα καλωσόρισε η κυβέρνηση της Ν.Δ.

  • Στην απουσία ελέγχου των κερδοσκόπων και της ακρίβειας, που αποτελεί την πιο αφανή και ύπουλη μείωση των συντάξεών μας, στην υπερφορολόγηση των πενιχρών και στάσιμων εισοδημάτων μας και των κλεμμένων αναδρομικών του 11μήνου, που παρανόμως χωρίς τα δώρα και τις επικουρικές, λειψά μας επιστράφηκαν.

  • Στην νοσούσα Δημόσια Υγεία της χώρας μας, που ενώ κατά γενική ομολογία οι ήρωες υγειονομικοί με αυταπάρνηση την υπηρετούν απέναντι στο covid-19, αλλά όταν βγαίνουν στους δρόμους όμως απαιτώντας να εξυγιανθεί, βρίσκονται από τα ΜΑΤ με σπασμένα κεφάλια και στα νοσοκομεία.

  • Στον πόλεμο της Ουκρανίας με θύματα, προσφυγιά και ερήμωση, αλλά και με πρώτο θύμα την αμφίβολη πληροφόρηση από την κάθε πλευρά, τα Μ.Μ.Ε. και την υποταγμένη ΑμερικανοΝΑΤΟϊκή και επίσημη εμφάνιση της χώρα μας.

  • Στην ανθενωτική Διοίκηση του Συλλόγου μας, που αρνήθηκε με την πλειοψηφία της, να αξιοποιήσει τα αποδεδειγμένα έμπειρα εκλεγμένα στελέχη των άλλων συνδυασμών και να πληροφορεί πιο συχνά τα μέλη του.

Αγαπητοί συνάδελφοι/σες: Μετά την ειδοποίηση που θα λάβετε απ’ την Εφορευτική Επιτροπή, ελάτε να ψηφίσετε, αν μ’ αυτά που λέμε συμφωνείτε, και στείλτε μας το email σας στο: damvasili@gmail.com για να μπορούμε συχνά να σας ενημερώνουμε.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ: Γερούκαλη Αικατερίνη, Δαμιανός Βασίλης, Διαμαντίδου Βασιλική [Βίλη], Κολοβός Νίκος, Λαπιέρης Γεράσιμος [Μάκης], Μιχώτας Γιώργος, Παπασταύρου Μιράντα, Σιμάτου Πανωραία [Ρίτσα], Σπυράκου Ειρήνη, Στεφανίδης Αλέκος, Τζαννίνης Γιώργος, Χαρπίδου Ιουλία, Χατζηκωστής Στέργιος.

Print Friendly, PDF & Email