Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, χαρακτήρισε τη δημοσιογράφο «σκευωρό» λέγοντας πως βρίσκεται στον «κύκλο» αυτών των ανθρώπων, που σύμφωνα σύμφωνα πάντα με τον Αλέξη Κούγια, ο  Λιγνάδης υποπτεύεται ότι κατασκεύασαν την υπόθεση.

Η δημοσιογράφος Ναταλί Χατζηαντωνίου είχε δημοσιεύσει στο 2020mag όπου εργαζόταν τότε τη συγκλονιστική συνέντευξη του Νίκου Σ., που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη δυσώδη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης με κατηγορούμενο τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Η δημοσιογράφος με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει ότι «μετά από την δημόσια αναφορά του ονόματός μου και τη στοχοποίησή μου θα προβώ άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες καθώς εκτός των άλλων θεωρώ ότι στο πρόσωπό μου ο κ. Λιγνάδης και ο κ. Κούγιας επιχειρούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν όποιον άλλο συνάδελφο δημοσιογράφο ασχολείται με την υπόθεση».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ναταλί Χατζηαντωνίου

«Στην σημερινή εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου ονομαστικά ως εκ των «σκευωρών»: «Ο εντολέας μου υποπτεύεται ότι η Ναταλί Χατζηαντωνίου μαζί με τη Μαρία Κουρτέση, και έναν κύκλο ανθρώπων κατασκεύασαν αυτή την υπόθεση», είπε για την ακρίβεια ο κ. Κούγιας, εντός της δικαστικής αίθουσας και ενώπιον της έδρας.

Η μοναδική εμπλοκή μου στην υπόθεση ήταν η συνέντευξη του Νίκου Σ. (θύματος βιασμού που περιέγραφε όσα δραματικά του συνέβησαν, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον ακόμα τότε καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και μετέπειτα κατηγορούμενο, αλλά φωτογραφίζοντάς τον) καθώς και ρεπορτάζ και αρθρογραφία σχετική με την υπόθεση. Η εμπλοκή μου δηλαδή έγινε αυστηρά και μόνον μέσα στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής μου ιδιότητας.

Μετά από την δημόσια αναφορά του ονόματός μου και τη στοχοποίησή μου θα προβώ άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες καθώς εκτός των άλλων θεωρώ ότι στο πρόσωπό μου ο κ. Λιγνάδης και ο κ. Κούγιας επιχειρούν να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν όποιον άλλο συνάδελφο δημοσιογράφο ασχολείται με την υπόθεση. (Θα τα πούμε σε λίγο Στο Κόκκινο και με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη. Ευχαριστώ πολύ όλους μου τους συναδέλφους στην Εφημερίδα των Συντακτών και Στο Κόκκινο που μου δήλωσαν την απόλυτη συμπαράστασή τους).

Αλλά για να πούμε και τα άλλα, πέρα από τη δική μου στοχοποίηση η σημερινή δίκη είχε και μία άλλη είδηση: την παρουσίαση εκ μέρους ενός εκ των δικηγόρων των θυμάτων, του Γιάννη Βλάχου, υλικού παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στα πράγματα του κατηγορουμένου Δημήτρη Λιγνάδη και αποτελεί μέρος της δικογραφίας. Όσο για τον κ.Κούγια, απλώς αναφέρω ό,τι μου είπε ένα από τα θύματα: <<αισθάνομαι σα να δικαζόμαστε εμείς, με αντίπαλο τον Κούγια και να έχει βγει ο Λιγνάδης τελείως από το κάδρο».