Αποστόλης Κασιμέρης: Ο αγώνας για τιμωρία όλων όσοι αγνοούν την αξία που έχουν οι ζωές μας πρέπει να συνεχιστεί

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα κάλεσε τη τροχαία να κόψει πρόστιμο και ότι προβλέπει ο νόμος για τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στον ιδιωτικών συμφερόντων δρόμο της Αττικης Οδού. Είναι φυσικό για αυτούς, όσο και αν προκαλεί αγανάκτηση και οργή, ανώτερα στελέχη του νεοφιλελεύθερου κόμματος να ρίχνουν «πέπλο προστασίας» στους εργολάβους των δρόμων και στο κεφάλαιο γενικότερα. Να ακολουθούν τον ίδιο δρόμο με την εταιρεία που έσπευσε να κατηγορήσει τους οδηγούς για απειρία στα χιόνια για να καλύψει την εσκεμμένη παράλειψη της στο τομέα της ασφάλειας, η οποία κοστίζει και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον ιδιώτη επιχειρηματία.

Τζάμπα ουρλιάζουν κάθε μέρα στα ΜΜΕ τέτοια στελέχη μαζί με μισθοφόρους δημοσιογράφους για ιδιωτικοποίηση των πάντων;

Το κάλεσμα της Παπακώστα για τιμωρία όσων εκθετούν την ανικανότητα και ασχετοσύνη αυτής και της κυβέρνησης είναι ανάλογο με το deal του πρωθυπουργού να καλύψει την «Αττική Οδό» προτού γίνει αποτίμηση ζημιών και βλαβών που υπέστησαν πρώτα οι άνθρωποι. Με 4 εκατομύρια θα «καθαρίσει» ο εργολάβος τη στιγμή που οι ευθύνες του είναι τέτοιες που σε μια ευνομούμενη χώρα θα τον οδηγούσαν στη φυλακή.

Ο αγώνας για τιμωρία όλων όσοι αγνοούν την αξία που έχουν οι ζωές μας πρέπει να συνεχιστεί. Τους εργολάβους, παρόχους, επιχειρηματίες τρωκτικά του δημοσίου πλούτου πρέπει να τους διώξουμε. Μαζί και τις Παπακώστες της πολιτικής. Όπου υπάρχουν, όπου μας πωλούν αυτό για το οποίο φορολογούμαστε.


Πηγή: facebook Ανεξάρτητης Παρέμβασης ΕΘΕΛ-ΟΑΣΑ

Print Friendly, PDF & Email