15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Αναβολή στην εξεταστική των πανεπιστημίων λόγω του χιονιά

Με ειδικές περιοριστικές συνθήκες για τις επόμενες δύο ημέρες θα λειτουργήσει το Πολυτεχνείο Κρήτης, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Πρόσφατα

Σε ανακοίνωσή της η πρυτανεία του ιδρύματος έκανε γνωστό ότι το Πολυτεχνείο θα λειτουργήσει με ειδικές περιοριστικές συνθήκες για τις επόμενες δύο ημέρες, δηλαδή Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, για την ασφάλεια των μελών του.

Όσον αφορά στην τρέχουσα εξεταστική περίοδο, το πρόγραμμα εξετάσεων των δύο αυτών ημερών, δηλαδή Δευτέρα 24.01.2022 και Τρίτη 25.01.2022, μεταφέρεται αυτούσιο, χωρίς αλλαγές σε ημέρες, ώρες ή αίθουσες, στην αρχή της κενής εβδομάδας μεταξύ των δύο εξαμήνων, δηλαδή Δευτέρα 14.02.2022 και Τρίτη 15.02.2022.

Τέλος, όσον αφορά στις υπηρεσίες του Ιδρύματος, αυτές θα παραμείνουν ανοιχτές, αλλά θα λειτουργήσουν με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό μόνο για τις άμεσες και επείγουσες ανάγκες, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση, το υπόλοιπο προσωπικό θα εργαστεί από το σπίτι (εξ αποστάσεως).

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, η εξεταστική αλλά και η εκπαιδευτική διαδικασία αναβάλλονται και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για δύο ημέρες, την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σημειώνεται πως η εξεταστική αναβάλλεται και στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (πρώην ΤΕΙ), καθώς σήμερα, Δευτέρα, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις, λόγω των καιρικών φαινομένων, ενώ αναμένεται νεότερη ανακοίνωση για την Τρίτη.


Πηγή: efsyn.gr

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις