15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σωματεία Εύβοιας: Μέτρα προστασίας για τη ζωή μας. Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, 6/11, 12μ.

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Βούρκο στη Χαλκίδα στις 8.30 π.μ. | Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6996903941

Πρόσφατα

«Τώρα μέτρα για την προστασία της ζωής μας! Συνεχίζουμε… Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο το Σάββατο 6 Νοέμβρη στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, αναφέρουν στο κάλεσμά τους, σωματεία εργαζομένων της Εύβοιας.

Όπως ενημερώνουν, «για την διευκόλυνση της συμμετοχής, λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Βούρκο στη Χαλκίδα το Σάββατο 6 Νοέμβρη στις 8.30 π.μ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6996903941».

Τονίζουν ότι, «τα πρωτοβάθμια σωματεία που συμμετείχαμε στη σύσκεψη στις 21 Οκτώβρη για την οργάνωση του αγώνα και του συντονισμού της δράσης μας ενάντια στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους, ανάμεσα στις άλλες πρωτοβουλίες, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με τη συμμετοχή μας το συλλαλητήριο των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας μαζί με τους υπόλοιπους πληγέντες από φυσικές καταστροφές από διάφορες περιοχές της χώρας, στις 6 Νοέμβρη στην Αθήνα».

Σημειώνουν ότι, «καλούμε όλα τα σωματεία της περιοχής, κάθε εργαζόμενο, νέα, νέο, να συμπαραταχθούμε με τον συνάδελφό μας, τον γείτονά μας, το σύνολο των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας, όλους τους πληγέντες από τις φυσικές καταστροφές. Γιατί δεν πρέπει να είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα καιγόμαστε, στη βροχή θα πνιγόμαστε, στο σεισμό θα ξεσπιτωνόμαστε. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να μείνει ο λαός της Βόρειας Εύβοιας στον τόπο του! Δυναμώνουμε την διεκδίκηση για μέτρα αποκατάστασης, πρόληψης και προστασίας, για αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά, αντισεισμικά έργα.

Τα σωματεία που υπογράφουν το κάλεσμα:

Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Εύβοιας

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας

Συνδικάτο Μετάλλου Εύβοιας

Σωματείο AVRAMAR

Σωματείο εργαζομένων στον ΜΙΜΙΚΟ

Σωματείο εργαζομένων στην ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΑΕ

Σωματείο εργαζομένων στην ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ ΕΠΕ

Παράρτημα Εύβοιας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Εύβοιας

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις