11.7 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Αίγυπτος: Απαγορεύει την είσοδο των ανεμβολίαστων δημοσίων υπαλλήλων στο χώρο εργασίας τους

Πρόσφατα

Μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του κορoνοϊού υπάλληλοι θα μπορούν να εισέρχονται στους χώρους εργασίας τους στην Αίγυπτο, σε δύο μήνες από σήμερα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να παρουσιάζουν δύο φορές την εβδομάδα αρνητικό τεστ.

Η Αίγυπτος σκληραίνει τα μέτρα κατά της πανδημίας με την απόφαση αυτή του πρωθυπουργού Μουστάφα Μαντμπούλι που έδωσε εντολή σε όλα τα υπουργεία να εφαρμόσουν το νέο μέτρο, το οποίο και αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο στις 26 Σεπτεμβρίου.

Συνολικά 2,4 εκατομμύρια Αιγύπτιοι δημόσιοι υπάλληλοι από τους 3,4 εκατομμύρια υπαλλήλους έχουν εμβολιαστεί, ανάμεσα στα 13 εκατομμύρια κατοίκους που έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ήδη, αποφασίστηκε επίσης ότι θα απαγορεύεται η είσοδος σε μη εμβολιασμένους φοιτητές στις φοιτητικές εστίες, εκτός εάν επίσης παρουσιάζουν αρνητικό τεστ.


Πηγή: protothema.gr

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις