13.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Σκασμός» από το Χατζηδάκη την ημέρα της μεγάλης μοτοπορείας των διανομέων. Πολλά όμως για τη σειρά «Σασμός»

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Πρόσφατα

Ο ταξικός «αποστάτης» αντιγράφει από το rosa.gr:

Έχουμε συνηθίσει τον Υπουργό εργασίας να βρίσκεται μόνος του, χωρίς αντίλογο στον αέρα τηλεοπτικών εκπομπών για να μιλήσει σχετικά με τα κατά καιρούς αντι-λαϊκά νομοθετήματά του. Αυτό που δεν είχαμε συνηθίσει είναι να μιλάει για τηλεοπτικά σίριαλ.

Αυτό έγινε χθες, ανήμερα της μεγαλειώδους μοτοπορείας των διανομέων της efood που διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ενώ θα περίμενε κανείς η συνέντευξη του υπουργού εργασίας να επικεντρώνεται γύρω από την νέα εργασιακή πραγματικότητα που διαμόρφωσε η κυβέρνηση αφήνοντας τους εργαζόμενους εκτεθειμένους στην εργοδοτική εκμετάλλευση, ο τηλεοπτικός σταθμός επέλεξε να καλέσει τον υπουργό εργασίας να μιλήσει για τον… «Σασμό», το σίριαλ του σταθμού αλλά και τον ρόλο που είχε ο πατέρας του στις Κρητικές βεντέτες!

Από το Υπουργικό του Γραφείο μίλησε για τις κρητικές βεντέτες με αφορμή τη σειρά, λέγοντας: «Όποιος παρακολουθήσει τη σειρά καταλαβαίνει τι συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίες και πολύ περισσότερο τι συνέβαινε μερικά χρόνια πριν».

Ούτε ένα σχόλιο για την πρωτοφανή κινητοποίηση των εργαζομένων και για τα αιτήματα χιλιάδων διανομέων να εργάζονται υπό αξιοπρεπείς και ασφαλής συνθήκες εργασίας. Ούτε φυσικά και για το νόμο του ίδιου που επέτρεψε στην εταιρεία να μετατρέψει τους εργαζόμενους σε αυτοαπασχολούμενους.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις