15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Mea culpa» Μπογδάνου για τη ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΠΙΩΝ. Η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης… κρύβονται

Πρόσφατα

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη στοχοποίηση παιδιών νηπιαγωγείου της Αθήνας, με τη δημοσίευση των ονομάτων τους σε λίστα, από το ακροδεξιά ιστοσελίδα meaculpa.gr και το βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, που έσπευσε να την αναπαράξει, σήμερα, ο τελευταίος προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μέσω twitter παραδέχεται το λάθος του.

Στο άρθρο, που, όπως αναφέρει, πηγή είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσιάζεται σαν «σοκαριστικό» κατάλογος με τα ονόματα των νηπίων, επειδή υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν είναι ελληνικά. Η ιστοσελίδα μετά την κατακραυγή αφαίρεσε την επίμαχη λίστα από το δημοσίευμα, ενώ προχώρησε και σε διορθωτική ανάρτηση στα social media.

Το σάιτ αυτό ανήκε έως και τον Νοέμβριο του 2019 στον ίδιο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι μετοχές του φέρονται να μεταβιβάστηκαν στη σύζυγό του λόγω ασυμβίβαστου με τη βουλευτική ιδιότητα.

Τα κόμματα της αντιπολίτευση ζητούν την διαγραφή του Μπογδάνου από το κόμμα της ΝΔ και από το Μητσοτάκη να πάψει να τον καλύπτει. Η, δε, κυβέρνηση, μέχρι τώρα, σιγή ιχθύος…

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις