16.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Με πλακάτ οι έμποροι στην Τούμπα για τα κλειστά μαγαζιά. «Ανοίξτε μας τώρα!»

Στην κατεύθυνση μιας πιο μαζικής διαμαρτυρίας, έμποροι της Θεσσαλονίκης σχεδιάζουν την προσεχή Πέμπτη νέα διαμαρτυρία, αυτή τη φορά στο κέντρο της πόλης

Πρόσφατα

Με πλακάτ και μαύρα πανιά έξω από τα μαγαζιά τους οι έμποροι από την Τούμπα στη Θεσσαλονίκη διαμαρτύρονται για τον κυβερνητικό εμπαιγμό και ζητούν το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων τους.

Οι έμποροι που πραγματοποιούν διαμαρτυρία στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της περιοχής στην οδό Γρ. Λαμπράκη, ανέβασαν συμβολικά τα ρολά και άνοιξαν τα φώτα στα καταστήματά τους για να καταδείξουν ότι το νέο εμπόρευμα αντί να καταναλώνεται μένει για μια ακόμη φορά στα ράφια και στις προθήκες. Κρέμασαν πανό, μαύρα πανιά και πλακάτ, ζητώντας την εδώ και τώρα άρση της απόφασης για μη άνοιγμα της αγοράς στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως λένε το λιανεμπόριο δεν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων.

Σύμφωνα με την κ. Ρίτσα Κουγιώνη, εκπρόσωπο των εμπόρων της Τούμπας η κατάσταση τους είναι απελπιστική με την οικονομική ζημιά να είναι ανυπολόγιστη, κάθε ημέρα που οι επιχειρήσεις τους μένουν κλειστές. «Δεν θέλουμε μέτρα και επιδόματα, θέλουμε να δουλέψουμε και θα αγωνιστούμε για αυτό», ανέφερε.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις