15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ταϊλάνδη: Ο πρωθυπουργός «ψέκασε» τους δημοσιογράφους για να αποφύγει δύσκολες ερωτήσεις (βίντεο)

Πρόσφατα

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Πραγιούθ Τσαν-ότσα άφησε τους δημοσιογράφους έκπληκτους όταν διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου που έδινε για να τους ψεκάσει με απολυμαντικό χεριών σε μια προσπάθεια να αποφύγει σκληρές ερωτήσεις.

Ο Πραγιούθ ένιωσε δυσάρεστα και στριμώχθηκε όταν ρωτήθηκε για μια λίστα πιθανών υποψηφίων για τις κενές θέσεις του υπουργικού συμβουλίου, μετά τη φυλάκιση τριών από τους υπουργούς του την περασμένη εβδομάδα για την εξέγερση κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πριν από επτά χρόνια.

«Υπάρχει κάτι άλλο να ρωτήσετε;», είπε, στεκόμενος στο βήμα. «Δεν ξέρω, δεν το έχω δει. Δεν είναι κάτι που ο πρωθυπουργός πρέπει να γνωρίζει πρώτα»;

Κατά τη ζωντανή ενημέρωση, ο Πραγιούθ κατέβηκε στη συνέχεια από το βήμα, άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι απολυμαντικό, περπάτησε χαλαρά προς τους δημοσιογράφους και ψέκασε τον καθένα από αυτούς κρατώντας μια χειρουργική μάσκα μπροστά από το πρόσωπό του.

Ο Πραγιούθ, πρώην ηγέτης του στρατιωτικού πραξικοπήματος, είναι γνωστός για τις περιστασιακές του, μερικές φορές κωμικές, παρατηρήσεις στα ΜΜΕ, αλλά συχνά «επιτίθεται» στους δημοσιογράφους.

Αργότερα βιντεοσκοπήθηκε μιλώντας με την ίδια ομάδα δημοσιογράφων και φαινόταν όλο και πιο ενοχλημένος, μιλώντας χαμηλόφωνα ενώ ψεκάζοντάς τους με ευρεία σκούπισμα του χεριού του προτού πάει ξανά.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις