15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σωματείο «Έλενα Βενιζέλου»: Νέα καταγγελία για την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της διοικήτριας

Πρόσφατα

Συνεχίζοντας τις έντονες διαμαρτυρίες του Σωματείου μας απέναντι στην Διοικήτρια K. Παππά του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου-Αλεξάνδρα» προχωράμε σε νέα καταγγελία για την αυταρχική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά της, την παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων καθώς και την υπέρβαση αρμοδιοτήτων και καθηκόντων της.

Το ένα περιστατικό αυταρχισμού διαδέχεται το άλλο πάντα κρυβόμενη πίσω από τον παράγοντα covid-19 αναθέτοντας και παρουσιάζοντας κατά πράξη και περίπτωση τις θέσεις ευθύνης του προσωπικού του νοσοκομείου του οποίου ασκεί διοίκηση. Φυσικά η ουσία της υπόθεσης για την ίδια είναι «ήσσονος σημασίας» και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως λόγο δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Δεν μας απαντά γιατί οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ούτε τα δεδουλευμένα τους ούτε τις πρόσθετες αμοιβές εφημεριών τους (ήκουσον από τον Ιούλιο !!!! ), ούτε τα ολοήμερα ιατρεία βάσει των οποίων έχουν υπολογίσει τα πάγια έξοδα τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης που διανύουμε ;;;;; Άλλωστε γιατί να απολογηθεί όταν η θέση της εξουσίας την κατοχυρώνει στο να υπηρετεί το σύστημα υγείας επί όλων των Πολιτικών και Κομματκών καταστάσεων;;;; Επικουρικοί με πρόσληψη 15/1/21 τους απήντησαν ότι «Δεν προβλέπεται να πληρωθούν ούτε μέσα στο Μάρτιο» όταν αυτοί οι συνάδελφοί καλύπτουν το covid-19 για να παίρνει τα εύσημα η σημερινή ακοματικοποίητη Διοικήτρια !!!

Όλες αυτές οι πλειοψηφικές αποφάσεις του Δ.Σ του σωματείου μας που αντικατοπτρίζουν ποιοι ενδιαφέρονται για τους εργαζομένους και τα προβλήματα τους και ποιοι στηρίζουν τις θέσεις τους και την Διοίκηση !!!

Άλλωστε μπροστά στις τόσες σοβαρές καταγγελίες που έχουν προηγειθεί και ακολουθούν, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, μπορεί και να παραιτηθεί προς υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους όταν καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους χωρίς φόβο και ενοχές για να μπορέσουν να ανταποκριθούν ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ.

Η ενέργεια αυτή της Διοίκησης είναι ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ για την προστασία της αξιοπιστίας του Ιδρύματος και κατ’ επέκταση του συστήματος υγείας!!

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις