15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βίντεο – απόδειξη της προβοκάτσιας της αστυνομίας στο Α.Τ. Κολωνού

Πρόσφατα

Η «είδηση» μεταδόθηκε ως εξής: «Τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί είναι ο απολογισμός της συμπλοκής ομάδας αγνώστων με δυνάμεις της τάξης έξω από το ΑΤ Κολωνού αργά το μεσημέρι του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 άτομα πραγματοποιούσαν πορεία στην περιοχή για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κάποια στιγμή, οι νεαροί να προσεγγίσει το ΑΤ Κολωνού, όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

»Ακολούθησε ένταση με τους άγνωστους δράστες να πετούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς ΔΙΑΣ που ήταν απ’ έξω για τη φρούρηση του τμήματος. Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Αμέσως, μετά την επίθεση οι δράστες έφυγαν και κατευθύνθηκαν προς τον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Οι τέσσερις τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο».

Να σημειωθεί ότι τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν «αμάσητη» ακόμη και τη «λεπτομέρεια» της «είδησης» από την Ασφάλεια, ότι οι νεαροί «κρατούσαν σουγιάδες» και ήθελαν «να καταλάβουν το Α.Τ. Κολωνού».

Videoscripta manent

Ωστόσο, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τα βίντεο που δημοσίευσε το zougla.gr: αυτοί που επιτίθενται απρόκλητα στους νεαρούς που διαδήλωναν, φωνάζοντας συνθήματα και μόνον, είναι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ. Και μάλιστα, κατευθύνονται απειλητικά προς τους νεαρούς διαδηλωτές, σέρνοντας κάδο απορριμμάτων, την ώρα που τους πετούν καπνογόνα κ.λπ.

Ήταν μια καθ’ όλα ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από πλευράς των νεαρών, που διαμαρτύρονταν για το αμαρτωλό Α.Τ. Κολωνού και τα όσα έγιναν εκεί, στις 17 Νοέμβρη – διαβάστε | Ομάδα ΔΕΛΤΑ, ΕΛ.ΑΣ σε οικογένεια Καττή: «Είμαστε φασίστες, έχουμε χούντα και θα σας γ@#%$#@σουμε εδώ μέσα»


Διαβάστε επίσης | 6 Δεκέμβρη: Μπουνιές, γονατιές και πρόστιμα 720 ευρώ σε εργαζόμενο ντελιβερά από τα ΜΑΤ του Χρυσοχοΐδη

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις