ΑΚΕ: Τι συμβαίνει στο ΣΔΟΕ;

Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Έντονη ανησυχία και ερωτηματικά υπάρχουν στο ΣΔΟΕ τις τελευταίες ώρες, μετά τα όσα ακούγονται για πιθανό κρούσμα κορονοϊού στην υπηρεσία. Την ανησυχία ενίσχυσε η ενημέρωση των υπαλλήλων για άμεση αποχώρηση απ το κτίριο προκειμένου να πραγματοποιηθεί έκτακτη απολύμανση.

Παρά λοιπόν την έντονη ανησυχία, τη φημολογία για ύπαρξη κρούσματος σε συνάδελφο και τα πιεστικά ερωτήματα συναδέλφων, καμιά επίσημη ενημέρωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής και το χειρότερό… κανείς δεν δηλώνει αρμόδιος προκειμένου να ενημερώσει επίσημα τους εργαζόμενους.

Η υγεία όμως των συναδέλφων και των οικογενειών τους, δεν είναι παιχνίδι…

Η πολιτική και υπηρεσιακή ηγεσία, οφείλουν ΑΜΕΣΑ να ενημερώσουν τους εργαζόμενους για το τι πραγματικά συμβαίνει, για το αν υπάρχει κρούσμα στην υπηρεσία και το τι μέτρα λαμβάνουν προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους….

Υπάρχουν ερωτήματα που απαιτούν ΑΜΕΣΗ απάντηση…

  • Σε τι οφείλεται η σημερινή ενημέρωση της Διοίκηση για άμεση αποχώρηση απ το Κτίριο;

  • Η απολύμανση που πραγματοποιήθηκε ήταν προγραμματισμένη ή οφείλεται σε έκτακτο γεγονός;

  • Έχουν βάση τα όσα ακούγονται για ύπαρξη κρούσματος στην υπηρεσία και αν όχι γιατί η Διοίκηση δεν ενημερώνει τους συναδέλφους προκειμένου να μην ανησυχούν;

  • Αν υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού στην υπηρεσία γιατί δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση και πως έχει διασφαλιστεί η υγεία των συναδέλφων οι οποίοι καλούνται αύριο να είναι στα γραφεία τους;

Εν αναμονή των απαντήσεων…