18.1 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λαχαναγορά Ρέντη: Χονδρέμπορος κρατούσε κλειδωμένο στην αποθήκη έναν υπάλληλό του

Πρόσφατα

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατηγορούνται για την αρπαγή και παράνομη κράτηση του υπαλληλου ενός εκ των συλληφθέντων προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, στη Λαχαναγορά του Ρέντη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, 4 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με «πηγές» της ΕΛ.ΑΣ.σε αποθήκη Αιγυπτίου  εισαγωγέα ο οποίος εμπορεύεται λαχανικά, κρατείτο όμηρος ένας Έλληνας υπάλληλος του.Έπειτα από καταγγελία των οικείων του Έλληνα υπαλλήλου στις διωκτικές αρχές αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας Αττικής  πραγματοποίησαν έρευνα την περασμένη Πέμπτη στην αποθήκη του εισαγωγέα οπωροκηπευτικών ειδών, όπου και εντόπισαν τον υπάλληλο του.

Εκείνος υποστήριξε ότι ο εργοδότης του αφού αρχικά τον ακινητοποίησε με τη βοήθεια τριών ακόμα συνεργών του στη συνέχεια τον κλείδωσε στην αποθήκη όπου και τον κρατούσε, δίχως τη θέληση του.

Από την έρευνα της ΕΛΑΣ διαπιστώθηκε ότι ο Αιγύπτιος εμπορας και ο Έλληνας υπάλληλος είχαν χρηματικές διάφορες με αποτέλεσμα ο Αιγύπτιος κ οι οι 3 συνεργοί του να τον κλειδώσουν στην αποθήκη στην λαχαναγορά του Ρέντη .

Κατόπιν τούτου οι διωκτικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του Αιγύπτιου χονδρέμπορου και τριών ακόμα ατόμων, οι οποίοι φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις