Παρά την κατακραυγή του δημοσιογραφικού κόσμου και του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων για τις συνεχείς επιθέσεις των τελευταίων ημερών κατά δημοσιογράφων που του ασκούν κριτική, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωσταντίνος Μπογδάνος, επανήλθε το απόγευμα της Δευτέρας, βάζοντας στο στόχαστρό του την ΕΣΗΕΑ και κάνοντας λόγο για «αριστερή ασυδοσία».
Αφορμή η ανακοίνωση αλληλεγγύης που εξέδωσε η Ένωση Συντακτών προς τα πρόσωπα τα τεσσάρων δημοσιογράφων, που απείλησε και στοχοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ, δηλαδή της Ελευθερίας Κουμάντου, Νίκου Μπογιόπουλου, Μαρίας Δεναξά και Έλενας Ακρίτα.
«Η ΕΣΗΕΑ -που όταν απολύθηκα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε άχνα- τολμάει και καταφέρεται εναντίον μου διότι δεν ανέχομαι να με συκοφαντούν υβριστές» αναφέρει σε νέα ανάρτησή του ο πρώην δημοσιογράφος, επικαλούμενος την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ, όταν συνέδεσε το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του πρώην κεντρικού τραπεζίτη και πρώην δοτού πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, με «πρώην συντρόφους» του Αλέξη Τσίπρα. «Η αριστερή ασυδοσία έχει αποσαθρώσει πλήρως τα θεμέλια του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων» σχολιάζει, προσθέτοντας: «Αλητεία και ξετσιπωσιά».
Τα… χτυπήματα του βουλευτή Μπογδάνου
Προτελευταίο χτύπημα του βουλευτή Μπογδάνου, αυτό κατά της αρθρογράφου Έλενας Ακρίτα, καθώς η δεύτερη έγραψε στο facebook πως «Μπαίνουν σε ένα μπαρ τρεις άνθρωποι και ένας Μπογδάνος». Ο Κ. Μπογδάνος χαρακτήρισε «ότι πιο ναζιστικό έχει γραφτεί τελευταία» την ανάρτηση του αρθρογράφου, ανακοινώνοντας πως «και με την Ακρίτα λοιπόν στη Δικαιοσύνη».
Αυτή ήταν η τέταρτη απειλή προσφυγής στη δικαιοσύνη απέναντι σε κριτική δημοσιογράφων για τον βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καθώς έχουν προηγηθεί οι απειλές κατά των δημοσιογράφων, του Νίκου Μπογιόπουλου, για σε σχόλιο που δεν αναφερόταν ευθαρσώς στο πρόσωπό του, και της Μαρίας Δεναξά, για ανάρτησή της υποστηρικτική στα πρόσωπα του Νίκου Μπογιόπουλου και Ελευθερίας Κουμάντου. Για την τελευταία, ζήτησε εμμέσως την απόλυσή της από τη διοίκηση του «Αθήνα 9,84», επειδή αποκάλυψε με βίντεο τα έκτροπα και τις ωμότητες της ομάδας ΔΡΑΣΗ στην ΑΣΟΕΕ.
Διαβάστε επίσης: