15.5 C
Athens
Παρασκευή, 25 Απριλίου, 2025

ΑΔΕΔΥ: Καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης με τσεκούρι στο ΔΟΥ Κοζάνης

Πρόσφατα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αποτρόπαια – εγκληματική πράξη πολίτη σε βάρος εργαζομένων της ΔΟΥ Κοζάνης, κατά την ώρα της εργασίας τους, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται ολόψυχα τη γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους.

Το συμβάν αυτό, που δυστυχώς δεν είναι το πρώτο, αναδεικνύει για άλλη μια φορά τη «γύμνια» της πολιτείας σε μείζονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου, με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων και τη βελτίωση των συνθηκών της εργασίας τους .

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί την Κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και να μην υπάρξουν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.


Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις