15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κυβερνητική «ομπρέλα» στην ακροδεξιά και στην αντιπροσφυγική συγκέντρωση με τους Μπογδάνο, Κασιδιάρη

Πρόσφατα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, παρείχε πλήρη πολιτική κάλυψη στο βουλευτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για την παρουσία του στη ρατσιστική – αντιπροσφυγική συγκέντρωση, στην πλατεία Βικτωρίας, χθες, Τετάρτη, στην οποία παρευρέθηκε και ο υπόδικος για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης.

Ερωτηθείς, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, για το αν το αποδοκιμάζει, είπε, ότι η κυβέρνηση «δεν το βλέπει έτσι το ζήτημα».

«Είδαμε δύο διαδηλώσεις. Αφήνω σε εσάς να κρίνετε ποια ήταν η αντισυγκέντρωση. Κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμεί», προσέθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η αντιπροσφυγική συγκέντρωση, που είχε δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, συνάντησε ένα μαζικό μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό, από εκατοντάδες άτομα που πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση και τα οποία αντιμετώπισαν την κρατική καταστολή και την ωμή βία της ΔΡΑΣΗΣ.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ΔΡΑΣΗ… δράττεται της ευκαρίας και «φυτεύει» μια μολότοφ, σε τσάντα διαδηλωτή.


Σχετικές αναρτήσεις:

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις