21.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αθήνα: Δημοτική υπάλληλος βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 19.000 ευρώ

Πρόσφατα

Το ήθος δημοτικής υπαλλήλου – οδοκαθαρίστριας του Δήμου Αθηναίων, Ευαγγελίας Ράβδου, η οποία βρήκε τσάντα που περιείχε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε στην Αστυνομία, εξήρε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης με ανάρτησή του στο Facebook. «Η Ευαγγελία εργάζεται στην καθαριότητα του δήμου μας. Βρήκε μία τσάντα με 19.000 ευρώ και με τον επιστάτη συνάδελφό της, το παρέδωσαν στην Αστυνομία. Στην Ευαγγελία λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ, όχι για την τσάντα αλλά γιατί στέλνει ένα σπουδαίο μήνυμα σε όλους μας. Ότι η αξιοπρέπεια, η ανθρωπιά και ο αλληλοσεβασμός, είναι τα κλειδιά για μία καλύτερη κοινωνία», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σχόλιο ErgasiaNET: Εμείς, δήμαρχε Αθηναίων, το γνωρίζουμε αυτό, όπως γνωρίζουμε και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να διατηρήσουν τις πόλεις καθαρές και να προστατέψουν τη δημόσια υγεία. Εσείς, όμως, πέρα από τα λόγια, τι κάνετε για να εξασφαλίσετε καλύτερους μισθούς για τους εργαζομένους, μόνιμη δουλειά και φυσικά την ασφάλεια και υγιεινή στην εργασία τους; Με «μπράβο» και «ευχαριστώ» δεν καλύπτονται οι ανάγκες των εργαζομένων.

Η Ευαγγελία Ράβδου, μιλώντας στο ethnos.gr και απαντώντας στην καθιερωμένη ερώτηση εάν σκέφτηκε να κρατήσει τα χρήματα, λέει με σιγουριά: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κρατήσω τα χρήματα. Δεν θα κρατούσα κάτι που δεν μου ανήκει. H σκέψη πως κάποιος κλαίει που έχασε τις οικονομίες του μου δημιουργούσε ταραχή. Και στο παρελθόν είχα βρει πολύτιμα αντικείμενα και τα είχα παραδώσει. Αυτό που θέλω είναι να έχω δουλειά και σιγουριά για το μεροκάματό μου. Αισθάνομαι πιο πλούσια από το να κρατούσα τα 19.000».

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις