ΑΚΕ: Σωστά τα λέει η ΔΑΚΕ…

Αυτόνομη Κίνηση Εφοριακών

Διαβάζοντας την Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ (18.3.2020) οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι αυτή τη φορά έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο…

Έχουν απόλυτό δίκιο όταν γράφουν….

1. Ότι η ΔΑΚΕ πήρε την πρωτοβουλία για έκτακτο Γενικό Συμβούλιο, επικαλούμενη εκτός του ιού και τα… ΕθΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (!!!), προκειμένου να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις του κλάδου… (Εντάξει… θα μπορούσαν ίσως να μνημονεύσουν και τις άλλες κυβερνητικές – εργοδοτικές παρατάξεις που στήριξαν και συνεχώς στηρίζουν τις προτάσεις της, μιας και η ΔΑΚΕ δεν διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία).

2. Έχουν απόλυτο δίκιο όταν λένε ότι η ΑΚΕ (και η ΔΑΣ) της χρέωσε ολιγωρία και υπονόμευση των κινητοποιήσεων, πολύ ΠΡΙΝ ξεσπάσει ο ιός… (κάτι που δεν γίνεται βέβαια για πρώτη φορά).

3. Έχει απόλυτο δίκιο η ΔΑΚΕ όταν λέει ότι η ΑΚΕ πολύ καιρό πριν… ΠΙΕΖΕ για τη λήψη μέτρων προστασίας των συναδέλφων κατά του κοροναϊού…

4. Έχει απόλυτο δίκιο η ΔΑΚΕ όταν λέει στον τίτλο της Ανακοίνωσής της, ότι… ορισμένοι κινούνται μόνο με κριτήρια ψηφοθηρικά… Στο τέλος μάλιστα της ανακοίνωσής της αποκαλύπτει και ποιοι είναι αυτοί, αφού πολλούς μήνες πριν τις εκλογές και μέσα σε αυτή την κατάσταση… καταλήγει ζητώντας ουσιαστικά την ψήφο των συναδέλφων..!!!

5. Τέλος… έχουν φυσικά δίκιο όταν λένε ότι… οι συνάδελφοι αντιλαμβάνονται το ρόλο του καθενός…

 Σωστά λοιπόν τα λέει η ΔΑΚΕ…

(ΣΗΜ:.. Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός, ότι σε μια ανακοίνωση που εκδίδεται με αφορμή την αναστολή κινητοποιήσεων λόγω… κοροναϊού, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ στην οργάνωση και στα μέτρα προστασίας των συναδέλφων αυτές τις ημέρες, στις υπηρεσίες!!!).