ΒΙΝΤΕΟ: Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί, κκ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη και Κικίλια!

Από τον ταξικό «αποστάτη»

Στο παρακάτω βίντεο που δημιούργησε και αναδημοσιεύει ο ταξικός «αποστάτης», η Πανελλαδική Ταξική Εργατική Κίνηση Ταξική θα παρακολουθήσετε τον νυν πρωθυπουργό και πρώην υπουργό των απολύσεων και διαθεσιμοτήτων, Κυριάκο Μητσοτάκη, να μιλά για ιδιώτες μάνατζερ στην υγεία, τον νυν υπουργό Ανάπτυξης και πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, να απειλεί με απολύσεις τους υγειονομικούς, τον νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, να ισχυρίζεται πως τα νοσοκομεία είναι εστία μόλυνσης και να ζητεί να γκρεμιστούν τα μισά νοσοκομεία της χώρας, όπως επίσης και τον νυν υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, να λέει πως το ΕΣΥ είναι πλήρες.

Σήμερα, με την πανδημία του κοροναϊού, αποκαλύπτονται οι συκοφαντίες τους κατά των εργαζομένων στο δημόσιο σύστημα υγείας, τα όσα ψευδή έλεγαν οι προαναφερθέντες, και μάλιστα με τους ιδιώτες της υγείας που τόσο στηρίζουν και φροντίζουν για τα συμφέροντά τους να είναι απόντες.

Σήμερα, όλοι τους επικαλούνται το δημόσιο σύστημα υγείας για να σώσει το λαό, σήμερα όλοι τους μιλούν για ηρωικό υγειονομικό προσωπικό, χωρίς ωστόσο να καταργούν, με ένα νόμο και ένα άρθρο (όπως θα έλεγε και κάποιος, που επίσης βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο, το μνημονιακό), κάθε μνημονιακή διάταξη, νόμο, εφαρμοστική εγκύκλιο που οδηγεί το λαό, τους εργαζομένους σε αποδεκατισμό, δεν κάνουν ούτε μία κίνηση να καταργήσουν τις μνημονιακές πολιτικές τους για να νικήσει η ζωή.

Σήμερα, απλώς, τα αφήνουν όλα στην πλάτη του ηρωικού υγειονομικού προσωπικού, για να πουν μετά πως… το κράτος λειτούργησε. ΨΕΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ.

Αύριο; Νομίζω ο καθένας το καταλαβαίνει: πάλι θα είναι στόχος. Αλλά είναι βέβαιον ότι ο λαός, που βλέπει πιο πολεμά για την επιβίωσή του, θα τους σταματήσει, όπως θα τους σταματήσουν και οι εργαζόμενοι και το εργατικόσυνδικαλιστικό κίνημα.