15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απάντηση στην ανοικτή επιστολή του διορισμένου ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ

Προς το Διορισμένο ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ από τους – εκ μέρους του ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ, Γαβριήλ Κασιμάτη, πρόεδρο, και Σταύρο Ματλή, γενικό γραμματέα

Πρόσφατα

Αναγνώσαμε ανάρτησή σας στην ιστοσελίδα του σωματείου με την οποία εκτός των άλλων αναφέρετε ότι δήθεν δεν σας έχουμε παραδώσει «…τα εκ του καταστατικού υποχρεωτικά στοιχεία – βιβλία και το ταμείο του σωματείου μας…».

Η ανάρτηση αυτή είναι ανακριβής, αναληθής και συκοφαντική.

Σας έχουμε παραδώσει το γραφείο του σωματείου με όλα τα έγγραφα, βιβλία, κωδικούς κλπ με την παράδοση των κλειδιών του γραφείου και υπογράψαμε από κοινού σχετικό πρακτικό.

Σας είναι γνωστό ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 σας παραδώσαμε το Γραφείο του Συλλόγου με το αρχείο και τα τηρούμενα βιβλία του Συλλόγου, τη σφραγίδα, τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς εισόδου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, της ιστοσελίδας, και των ηλεκτρονικών υπολογιστών του Συλλόγου, όπως επίσης τον εξοπλισμό του γραφείου και την κινητή περιουσία του Συλλόγου. Στη συνέχεια αλλάξατε τους κωδικούς εισόδου στα ηλεκτρονικά μέσα του Συλλόγου.

Σας είναι γνωστό ότι την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η παράδοση από ημάς και η παραλαβή από υμάς, των τηρουμένων βιβλίων του Συλλόγου, όπως προβλέπει το άρθρο 24 του καταστατικού και περιγράφεται αναλυτικά στο σχετικό χειρόγραφο παράδοσης παραλαβής που υπογράφτηκε από κοινού, αλλά χωρίς να θέσετε στο έγγραφο τη σφραγίδα του Συλλόγου.

Σας είναι γνωστό ότι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 σας παραδώσαμε το Γραφείο του Συλλόγου, τα κλειδιά, το αρχείο και τα όλα τα τηρούμενα βιβλία και στοιχεία του Συλλόγου, τις σφραγίδες, τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς εισόδου της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, της ιστοσελίδας, και των ηλεκτρονικών υπολογιστών του, όπως επίσης τον εξοπλισμό του γραφείου και την κινητή περιουσία του Συλλόγου. Στη συνέχεια αλλάξατε τους κωδικούς εισόδου στα ηλεκτρονικά μέσα του Συλλόγου, έχετε πρόσβαση σε όλα τα μέσα και τον εξοπλισμό, απρόσκοπτα συνεδριάζετε και κανονικά λειτουργείτε το γραφείο.

Σας είναι επίσης γνωστό ότι την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 συντάξατε και υπογράψαμε από κοινού το σχετικό πρακτικό παράδοσης – παραλαβής όπως προβλέπεται.

Δεν είναι διόλου τυχαίο ότι στην επιλήψιμη ανάρτησή σας δεν αναφέρετε τι ακριβώς υποτίθεται ότι δεν σας έχουμε παραδώσει και άρα τι ακριβώς ζητάτε να σας παραδώσουμε.

Σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε ρητά για ότι αόριστα, ανεπέρειστα, υβριστικά και συκοφαντικά μας προσάπτετε για δήθεν … «δολοπλοκίες» τις οποίες δεν κάνετε διόλου τον κόπο να προσδιορίσετε συγκεκριμένα, τι υποτίθεται ότι αφορούν, από ποιόν και πότε έγιναν κλπ

Σας καλούμε άμεσα να δηλώσετε ευθέως ποια υποτίθεται ότι είναι τα έγγραφα που ισχυρίζεστε ότι δεν σας παραδώσαμε και στην όλως απίθανη περίπτωση που αναφέρετε έστω κι ένα βιβλίο κλπ, να αναφέρετε ρητά αν το αναζητήσατε στα γραφεία, ποιος έκανε την αναζήτηση, πότε και ότι δεν το βρήκε.

Σε αντίθετη περίπτωση που συνεχίσετε να απαντάτε με συκοφαντικές αοριστολογίες, δίχως άλλη προειδοποίηση, θα τις θέσουμε υπόψη του αρμόδιου εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Σε κάθε περίπτωση σας καλούμε να εγκαταλείψετε τις προφάσεις, να σεβαστείτε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία προκήρυξης των αρχαιρεσιών, που είχε αποφασίσει το εκλεγμένο Δ.Σ.

Σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είστε εκλεγμένο ΔΣ πάψτε να παριστάνετε το κανονικό ΔΣ και να αντιποιείστε δικαιοδοσία που δεν έχετε. Έπρεπε να κάνετε εκλογές, όπως είχατε δηλώσει στην αίτησή σας, ότι είχατε την πρόθεση να τις κάνετε και ότι ήταν κατεπείγουσα η ανάγκη αυτή. Παραβιάσατε το καθήκον αληθείας, αφού δηλώσατε εν τέλει ότι είχατε την πρόθεση να κάνετε τις αρχαιρεσίες τον Απρίλιο του 2020.

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι αρνείστε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο να πράξετε αυτό που είναι το μόνο σας καθήκον: Εκλογές στον ΠΑΣΥΜΗΤΕ.

Ακόμη και σήμερα δεν έχετε εκκινήσει τη διαδικασία.

Για το εκλεγμένο ΔΣ του ΠΑΣΥΜΗΤΕ
Ο Πρόεδρος
Κασιμάτης Γαβριήλ

Ο Γενικός Γραμματέας
Ματλής Σταύρος

Παρόμοια Άρθρα

Παρατάξεις